G4Media.ro

Serviciul pentru adulți OnlyFans nu mai funcționează în Rusia

captura twitter

Serviciul pentru adulți OnlyFans nu mai funcționează în Rusia

Serviciul online OnlyFans, popular în rândul producătorilor de conținut erotic, nu mai poate fi accesat de utilizatorii din Rusia, scrie site-ul meduza.io.

La încercarea de accesare a serviciului de la o adresă IP din Rusia, utlizatorii primeau un mesaj de eroare 403, care indică faptul că accesul la site este refuzat. În alte țări, site-ul OnlyFans continua să funcționeze.

Reprezentanții OnlyFans nu au comentat încă acest lucru.

La sfârșitul lunii februarie 2022, la scurt timp după invazia rusă în Ucraina, administrația serviciului OnlyFans a înghețat plățile către modelele din Rusia și Belarus și, de asemenea, a interzis utilizatorilor din aceste țări să se aboneze la noi modele, să își reînnoiască abonamentul și să vizioneze conținut plătit.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

9 comentarii

 1. Drama printre panarame… vor muri de foame

 2. Pacat ca se poate fenta usor cu un VPN, ca tare mi-ar fi placut sa le taie veniturile produse de video-chatistele rusoaice, care sunt o gramada…

  • Nu ai înțeles, nu se mai fac plăți către utilizatorii ruși. Poți să ai ce VPN vrei tu, dacă ești rus, nu iei bani.

 3. Asta da problema. Dar in Rusia oricum nu este nevoie de siteuri pentru ca pornografia se gaseste in strada…Pritenii care au fost stiu despre rusoaice 😉

  • Ca e pe strada sau online e mai putin important. Partea importanta e ca pana acum erau pe euro,acum ca ramane doar pe strada ,iar pe strada clientii au doar ruble sau cel mult rupii,nasoooollll….
   Dupa it-isti urmeaza un nou val de emigrare: fetele vesele.In curand euro si dolarii vor fi mai rari decat tigrii siberieni cu care se batea tatuca cu mainile goale.

 4. Excelent, inca 0.5 scadere GDP reala pt barbari.

 5. Ne pare rau, Aurel, ce sa spunem….

 6. Bravo celor de la of! Le-au taiat al astia jumate din PIB.