G4Media.ro

Senatoarea USR, Florina Presadă, acuză un fals și un abuz la modul…

Senatoarea USR, Florina Presadă, acuză un fals și un abuz la modul în care se desfăşoară lucrările Comisiei de administraţie publică din Senat

Senatoarea USR, Florina Presadă, declară că lucrările Comisiei de administraţie publică nu se desfăşoară conform noilor reglementări privind activitatea de la distanţă şi contestă raportul de admitere fără amendamente al unei iniţiative legislative, precizând că acesta este „un fals şi un abuz”, transmite Agerpres.

Conform unui comunicat USR, Florina Presadă respinge „raportul de admitere fără amendamente” al Comisiei de administraţie publică din Senat pe iniţiativa legislativă care permite trecerea unui imobil din domeniul public al statului şi al Universităţii de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară pentru Staţiunea de Cercetare Horticolă Cluj-Napoca în domeniul public al judeţului Cluj.

„Nu poate fi un raport atât timp cât Comisia nu s-a întrunit în condiţiile stabilite de conducerea Senatului. Noi nu am avut nicio şedinţă statutară, eu nu am participat la nicio şedinţă ţinută pe platforma de conferinţe de la distanţă. Faptul că domnul senator Florin Cârciumaru ne sună pe fiecare în parte să ne întrebe ‘cum am vota’ un anume proiect de lege nu face parte din procedurile regulamentare, nici pentru a asigura cvorumul pentru desfăşurarea şedinţei şi nici pentru consemnarea votului. Eu nu am participat la nicio şedinţă şi nici nu am votat acest raport, conform reglementărilor în vigoare la Senat pentru activităţi de la distanţă”, mai declară Presadă.

Senatoarea USR arată că în forma care este acum, raportul Comisiei de administraţie publică din Senat este „un fals şi un abuz pe care nu îl poate trece cu vederea”, adăugând că „nu este pentru prima orară” când lucrările comisiei „nu se defăşoară conform noilor reglementări” privind activitatea de la distanţă.

„În raport scrie că ‘la lucrări au fost prezenţi 11 senatori din 11’, ceea ce este un fals. Eu nu am fost prezentă la nicio şedinţă a comisiei şi ca atare nu aveam cum să votez!”, a precizat ea.

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

5 comentarii

  1. Bun venit in comunism, dragi tovarasi!

    • Romania e de 70 de ani in comunism, asa le place romanilor, in dictatura.

      Sunt prea prosti sa se elibereze de PSD, PNL etc.

  2. Voi astia de la usr (si nu numai), ce va mai place….. Nu stiti cum sa ramaneti in atentia….. cui??? Apropos, pe cand o initiativa sa va donati indemnizatiile si salariile se sparlamentari pentru „cauze nobile”???? Restul e can-can!

    • Probabil atunci cand idolii tai vor face la fel precum spui tu! Te-ai rugat la ei si-ai facut si matanii probabil! Cand l-ai vazut azi pe mai marele conducator Galben ca iti porunceste cum sa-ti petreci tu Pastele, ai mai luat o gura de dezinfectant si ti-a trecut n’asa? Pacaliciule…galben!

  3. Nu a vrut usr „digitizare”? Sau digitizarea e buna doar cand ne convine noua? Bai usr, vedeti ca si psd are „aitisti”. Unii poate mai buni dexat ai vostri.