G4Media.ro

Selecționerul Marocului: Peste 15-20 de ani, o echipă africană va câştiga, cu…

Sursa Foto: Facebook / Walid Regragui

Selecționerul Marocului: Peste 15-20 de ani, o echipă africană va câştiga, cu condiţia să muncească şi să câştige experienţă

Selecţionerul echipei Marocului, Walid Regragui, este convins că o echipă africană va câştiga o Cupă Mondială peste „15, 20 de ani”, cu condiţia să muncească şi să câştige experienţă”, a asigurat el după înfrângerea suferită în meciul pentru locul 3 la Cupa Mondială din Qatar, informează AFP.

El a fixat drept obiectiv pentru echipa sa câştigarea viitoarei Cupe a Africii pe Naţiuni, prevăzută în 2024 în Cote d’Ivoire.

„Felicitări Croaţiei, este o echipă foarte bună, care merită locul 3. Are experienţă, a ştiut să gestioneze meciul pentru a câştiga acest loc trei. Nu am fost la nivelul pe care ni l-am dorit, mai ales în prima repriză. În repriza secundă, a fost mai bine, dar ei au ştiut să păstreze rezultatul. Suntem decepţionaţi, dar când ne vom reveni vom face o analiză. Dar le spun bravo băieţilor, ei au dat totul”, a adăugat Regragui.

„La fiecare victorie a noastră, poporul marocan a ieşit în stradă, majestatea sa a ieşit să sărbătorească victoriile noastre cu poporul. Acest lucru demonstrează că am avut un impact extraordinar şi Marocul a demonstrat cât sunt de capabili”, a mai spus selecţionerul marocan.

Selecţionata Croaţiei a câştigat medaliile de bronz la Cupa Mondială de fotbal din Qatar, după ce a învins echipa Marocului cu scorul de 2-1 (2-1), sâmbătă, pe Khalifa International Stadium din Ar-Rayyan, în finala mică a competiţiei.

Vicecampioana mondială din 2018 s-a impus meritat în faţa revelaţiei ediţiei actuale, Marocul, rămasă fără suflu pe linia de sosire. Josko Gvardiol (7) şi Mislav Orsic (42) au înscris pentru echipa antrenată de Zlatko Dalic, în timp ce Achraf Dari (9) a marcat golul echipei africane.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

3 comentarii

  1. Felicitări Maroc

  2. Între timp se va impune fotbalul românesc.

  3. Pana una alta chiar o echipa africana e campioana mondială.