G4Media.ro

Șeful Statului Major al armatei ruse, generalul Valeri Gerasimov, a fost în…

Sursa foto: Mil.ru (Russian Ministry of Defense)

Șeful Statului Major al armatei ruse, generalul Valeri Gerasimov, a fost în Donbas săptămâna trecută, confirmă un înalt oficial american din domeniul apărării: „Nu știm dacă încă se află” în Ucraina

Generalul Valeri Gerasimov, șeful Statului Major al armatei ruse, s-a aflat recent în Ucraina, potrivit unui înalt oficial american din domeniul apărării, citat de CNN.

„Știm că a fost în Donbas timp de mai multe zile începând de săptămâna trecută. Nu știm dacă încă se află acolo”, a declarat oficialul.

El a refuzat să precizeze de ce Statele Unite au fost sigure de locația generalului rus sau ce informații au condus la concluzia SUA.

Au existat unele informații potrivit cărora Gerasimov a fost rănit în timp ce se afla în Ucraina, dar SUA nu au niciun indiciu că acesta ar fi fost rănit, a precizat sursa.

SUA nu sunt sigure de ce Gerasimov a călătorit pe front și dacă acest lucru semnalează o lipsă de încredere a Kremlinului în generalul Aleksandr Dvornikov, care a fost numit la comanda tuturor operațiunilor rusești din Ucraina în urmă cu doar câteva săptămâni, a mai spus oficialul. Călătoria lui Gerasimov semnalează însă că acesta a vrut să vadă cu ochii săi operațiunile.

Sursa foto: Mil.ru (Russian Ministry of Defense)

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

4 comentarii

  1. Muscaletele are fata de șeful statului la beție 🚑….🤣🤣🤣🤣

  2. si asta a iesit tot din Carciuma de Stat?

  3. La ladă, cu el ! La congelator !