G4Media.ro

Șeful PSD Bacău: Schimbarea conducerii partidului, doar la congres

Șeful PSD Bacău: Schimbarea conducerii partidului, doar la congres

Preşedintele organizaţiei PSD Bacău, europarlamentarul Dragoş Benea, a declarat marți pentru G4Media.ro „O reconfigurare a echipei de conducere este necesară, dar numai ca urmare a unui congres, cel mai târziu, în ianuarie 2020” şi că în cazul Gabriel Oprea „nu este de acord cu cooptările netransparente”.

Benea nu este de acord cu decapitarea imeadiată a conducerii centrale a social-democraţilor: „O reconfigurare a echipei de conducere este necesară dar numai ca urmare a unui congres, cel mai târziu, în ianuarie 2020. Aceasta este opinia majoritară a parlamentarilor băcăuani. Viitoarea echipă de conducere – rezultată din congres – trebuie să aibă obiective pe termen scurt, alegeri locale şi parlamentare în 2020, dar mai ales, pe termen lung, anul 2024 când vor avea loc patru rânduri de alegeri într-un interval de 6 luni”.

În acelaşi timp europarlamentarul băcăuan a subliniat că, în ceea ce priveşte venirea lui Gabriel Oprea în PSD „nu susţin niciun fel de cooptare netransparentă , neasumată, explicit, de vreun preşedinte de organizaţie sau de vreao organizaţie în întregul ei”.

Primarul municipiului Bacău, Cosmin Necula, recent exclus din PSD, a avut o părere mai tranşantă despre Marcel Ciolacu, posibilul viitor lider PSD: „In niciun caz nu este o soluţie pentru social-democraţi”.

La alegerile din 24 noiembrie, în ciuda unei prezenţe slabe la vot, în judeţul Bacău s a consemnat o premieră – e pentru prima data, în 30 de ani, când a câştigat un candidat de dreapta în întreg judeţul. În toate zonele urbane băcăuane, Klaus Johannis a ieşit pe primul loc, culminând cu oraşul staţiune Slănic Moldova, unde a avut peste 70% din voturi.

Principalele rezultate in jud Bacau la alegerile din 24 noiembrie:

municipiul Bacau: Klaus Johannis – 67,05%, Viorica Dancila – 32,95%

municipiul Onesti: Klaus Johannis – 59,18%, Viorica Dancila – 40,82%

municipiul Moinesti: Klaus Johannis – 60,42%, Viorica Dancila – 39,58%

orasul Comanesti: Klaus Johannis – 58,26%%, Viorica Dancila – 41,74%

orasul Darmanesti: Klaus Johannis – 62,55%, Viorica Dancila – 37,45%

orasul Slanic Moldova: Klaus Johannis – 71,58%, Viorica Dancila – 28,42%

Foto: Dragoș Benea (Sursa: G4Media.ro)

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

4 comentarii

 1. benea, cel mai lingau dintre pesedeii locali…l-a pupat pe verso pe dragnea pana s-a tocit, apoi pe veorica, si urmeaza la rand indiferent cine, benea are buzisoarele gata fragezite…

 2. Benea e din filosofia lui Hrebenciuc. Aranjamente in spatele ușilor inchise, tragere de sfori in întuneric. Vorbeste de transparenta, dar e omul care acționează doar in tăcere si in ceață.

 3. E intangibilul din moldova, cu dna ul la degetul mic. Ramificat atat de adanc încât nimeni si nimic nu il deranjeaza.
  Politie, dna, presa – toti stau drepti in antecamera.
  Singurul lucru pe care nu il poate controla sunt voturile. Si daca autoritatile se fac ca nu vad, poate ca bacauanii nu vor uita la urmatoarele alegeri!
  Poate…

  Mister Orban, pe cand o schimbare majora la Poliyia si DNA ul din Bacau? Nu cu palar sau luchian la conducere, ca sunt in aceleasi afaceri cu benea!

 4. Too late, mate.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.