G4Media.ro

Șeful PNL Constanța îi cere explicații lui Marcel Ciolacu, după ce liderul…

sursa foto: Info Sud-Est/ Imago Studio

Șeful PNL Constanța îi cere explicații lui Marcel Ciolacu, după ce liderul PSD a spus că a găsit „dezastru” în Port/ Huțucă: A încercat să justifice decizia de a-l schimba pe directorul performant al Portului Constanța și să mascheze regia din spatele acestei decizii

Președintele PNL Constanța îi cere explicații liderului PSD, Marcel Ciolacu, după ce acesta a declarat că a găsit „un dezastru” în Port. Ciolacu a făcut declarațiile în contextul înlocuirii fostului director al Portului Constanța cu un nou director susținut de PSD.

„Astăzi, într-o conferință de presă, Marcel Ciolacu, președintele PSD, a încercat să justifice decizia de a-l schimba pe directorul performant al Portului Constanța și să mascheze regia din spatele acestei decizii, alături de ministrul Transporturilor. Îi cer public președintelui PSD să prezinte cum arată ”dezastrul” din Portul Constanța. Care au fost concluziile rapoartelor de analiză asupra managementului lui Florin Goidea, astfel încât s-a ajuns la decizia de a înlocui politic un manager de succes cu o persoană fără niciun fel de pregătire în vederea derulării activității acestui gigant economic și de importanță strategică a României? Performanțele lui Goidea, investițiile, reparațiile și proiectele din fonduri europene se văd probabil cu greu, de după geamurile fumurii ale revoluționarului din PSD”, a scris pe Facebook, Bogdan Huțucă, șeful PNL Constanța.

„Se vede clar că este vorba doar despre o decizie politică, iar declarațiile de astăzi nu fac altceva decât să confirme acest lucru. Totodată, am observat că a pomenit și numele primului ministru, iar pe această cale, îl rog să nu uzeze și să nu abuzeze de numele liderului PNL pentru a justifica un demers care are o legătură cu alegerile interne din PSD. Pentru orice om care are o gândire logică, este greu să înțeleagă cum poate fi dezastru în Portul Constanța, atâta timp cât din rapoartele oficiale reiese că toți indicatorii economici sunt pe creștere, investițiile și accesările de fonduri europene sunt fără precedent”, a mai scris Huțucă pe rețeaua de socializare.

Întrebat, marți, la sediul central al PSD, de ce a fost schimbat directorul Portului Constanţa, Ciolacu a spus, potrivit Agerpres: „Eu, personal, nu am avut vreodată vreo discuţie în ce priveşte împărţirea Portului Constanţa sau altor posturi care nu sunt politice. Din câte ştiu, acolo a expirat un mandat şi a fost o schimbare”.

Liderul PSD a adăugat că a fost împreună cu ministrul Transporturilor în Portul Constanţa şi a văzut că lucrurile nu funcţionau cum trebuie.

„Eu îmi aduc aminte că am fost împreună cu ministrul Transporturilor de două ori în Portul Constanţa. Îmi aduc aminte că şi prim ministrul a fost în Portul Constanţa şi de nenumărate ori a fost ministrul Transporturilor, pentru că ne-a găsit nepregătiţi acea zonă şi categoric lucrurile nu funcţionează, cel puţin când am fost eu cu domnul ministru nu funcţionau cum ne-am fi dorit să funcţioneze lucrurile în Portul Constanţa. Era Portul Constanţa vreo oglindă, era totul ok? Eu îmi aduc aminte că am găsit un dezastru acolo”, a spus Ciolacu.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

12 comentarii

 1. Vrem sa ne spuna unde au vazut in partidul PSD specialisti?

  • „proiectele din fonduri europene”?????
   NU, nu e bine… daca sunt bani de la buget – din profit – de ce sa se faca cu fonduri ieuro-pene?

 2. Șo bo lanii roșii iubesc porturile,se știe asta!

 3. PNL inca nu pricepe ca e bataia de joc a PSD si UDMR! 🙂
  Iar daca se va face anul viitor „rotativa” premierilor si ajunge premier Ciolacu sau altul de la PSD, PNL devine complet irelevant, penelistii vor fi oficial slugile PSD si UDMR in anul electoral 2024.

  • eu nu inteleg, legea guvernantei corporative nu se mai aplica?

  • Bolșevicii pesedisti le oferă același sirop de gargară bolșevicilor peneliști cum aceștia din urmă le au oferit useriștilor când au fost coaliție. Le țâșneau ministrucii pe nepișate…

 4. Hutuca asta urla pt. echipa castigatoare :)))

 5. Scoateți la concurs asemenea posturi, dar real concurs , si nu vor mai fi discuții. Poate fi oricine e capabil. Poate nici nu face politica.

  • N are cum.Astea s practici vechi de la Ilici învățate. Din 4 in 4 ani se scimba culoarea galbenă cu cea roșie in toate birourile companiilor de stat.

 6. Unde au disparut specialistii din PSD?

 7. Se mai imparte carti de gramatica la PSD ca sa formeze specialisti in PSD?

 8. Ați votat PSD 30% ultima oară, vă urez să muriți bine, nu vă duce capul să votați.