G4Media.ro

Șeful DNA, Crin Bologa, va face o vizită la Washington în perioada…

Sursa foto: Ilona Andrei / G4Media

Șeful DNA, Crin Bologa, va face o vizită la Washington în perioada 8 -9 decembrie / Vizita, în seria de evenimente organizate de Ambasada României în SUA pentru a marca 25 de ani de parteneriat strategic

Vizita procurorului șef al DNA la Washington – întărirea cooperării România-SUA în domeniul luptei anticorupție și consolidării statului de drept, la 25 de ani de la lansarea Parteneriatului Strategic dintre România și Statele Unite

Potrivit sursei citate, cu prilejul Zilei Internaționale Anticorupție (9 decembrie), procurorul șef al Direcției Naționale Anticorupție (DNA), Crin Bologa, va efectua o vizită la Washington, în perioada 8-9 decembrie 2022, la inițiativa Ambasadei României în SUA, se arată  într-un comunicat al ambasadei transmis G4Media.ro

Cu această ocazie, procurorul șef al DNA va susține, vineri, 9 decembrie 2022, o prezentare și va participa la o discuție privind eforturile și experiența României în organizarea luptei anticorupție și consolidarea statului de drept. Evenimentul intitulat “Romania’s Democracy Agenda: Fighting Corruption, Strengthening the Rule of Law” are loc la invitația prestigiosului Institut Hudson din capitala americană, și va putea fi urmărit inclusiv online.

Procurorul șef al DNA va avea de asemenea întâlniri cu oficiali americani din cadrul Departamentului de Justiție al SUA, al Departamentului de Stat, precum și cu alți profesioniști din mediile guvernamentale, de expertiză și de analiză americane, specializate în domeniul anticorupției.

Prezența procurorului șef al DNA la Washington oferă ocazia, la două decenii de la crearea parchetului românesc anticorupție, punerii în prim-planul agendei Parteneriatului Strategic româno-american a dimensiunii de cooperare în domeniul luptei anticorupție și consolidării statului de drept – dimensiune fundamentală a acestei relații construită pe valori democratice comune, se ma

Vizita înaltului magistrat face parte din ampla serie de evenimente organizate de Ambasada României în SUA pentru marcarea a 25 de ani de la lansarea Parteneriatului Strategic între România și Statele Unite.

 

 

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

Citește și...

6 comentarii

 1. Sa primească foaia de parcus

 2. Nu ma mai plang de faptul ca DNA nu are atributii in politica externa. Dar totusi, nu e decat o luna de la momentul cand procurorii americani au descins la Mihail Kogalniceanu, confirmand ca urineaza pe toti procurorii Romaniei.

 3. O actiune din desene animate ! (Asta e in loc de o injuratura .) DNA e indisponibilizat prin legislatia emisa de parlament din 2017 si pana ieri iar papitoiul asta nu are nici un disconfort ca nu poate opera obiectul muncii cata vreme e platit regeste , de ca si cum ar avea …….
  Din cand in cand mai retin cate un candidat – ca sa para ca sunt vii- si apoi se asterne tacerea.
  Adica, puteau sa trimita sigla ! Era acelasi lucru …

 4. Ce mai parteneriat ! Cu viza !!!

 5. Minune. A primit viza!

 6. Moscova l-a chemat pe Dorneanu-și s-a văzut după,ce a facut-și pe Marele Alb si ati vazut ce a facut si a zis Șpagoveanu,mai ales la televiziuni.
  Ba mai mult,Dorneanu a invitat și presa(nu televiziunile) sa-l pupe în fund!!!