G4Media.ro

Șeful diplomației SUA, Antony Blinken, ia peste picior Rusia, care susținea că…

sursa foto: Twitter/ NEXTA

Șeful diplomației SUA, Antony Blinken, ia peste picior Rusia, care susținea că are a doua cea mai puternică armată din lume: ”Este a doua cea mai puternică din Ucraina”

Secretarul de stat american Antony Blinken s-a referit la armata Rusiei ca fiind „a doua cea mai puternică din Ucraina” din punct de vedere al capacităților sale, transmite Sky News.

Observația, făcută în timpul unei conferințe de presă la Helsinki, se referă la o afirmație din trecut a Kremlinului potrivit căreia Rusia are „a doua cea mai puternică armată din lume”.

Este o afirmație pe care „mulți au crezut-o”, a spus el.

„Astăzi, mulți consideră că armata Rusiei este a doua cea mai puternică din Ucraina – echipamentul, tehnologia, conducerea, trupele, strategia, tacticile și moralul său”.

Blinken a spus că armata Moscovei este un „studiu de caz în materie de eșec”, după ce a înregistrat 100.000 de morți „numai în ultimele șase luni”.

Înaltul diplomat american a declarat anterior că nu poate exista o încetare a focului în conflict decât dacă acesta face parte dintr-un acord de pace „just și durabil” care include retragerea forțelor Moscovei din Ucraina.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

3 comentarii

  1. 🤣🤣🤣

  2. In curand a doua cea mai puternica din rusia

  3. a pornit ca poanta acum ceva vreme dar pare din ce in ce mai reala