G4Media.ro

„Ciotul” de autostradă de 4,5 kilometri dintre Târgu Mureş şi Ungheni va…

„Ciotul” de autostradă de 4,5 kilometri dintre Târgu Mureş şi Ungheni va fi recepţionat luni, pe 6 decembrie. Au trecut 18 ani de la semnarea primului contract, cu Bechtel / Lipsesc 16 kilometri pentru autostradă completă între Târgu Mureş şi Cluj Napoca

Ministerul Transporturilor deschide circulaţia pe un lot de autostradă de lângă Târgu Mureş, la 18 ani de la semnarea primului contract de execuţie pentru Autostrada Transilvania. Tronsonul de autostradă dintre Târgu Mureş şi Ungheni va fi recepţionat, conform planificării, luni, pe 6 decembrie, a confirmat, la B1 TV, şeful Companiei de Drumuri, Cristian Pistol.

Luni este programată comisia de recepţie la terminarea lucrărilor, „lotul Strabag” cu o lungime de 4,5 kilometri şi alţi 4,7 kilometri drum de legătură la profil de patru benzi fiind finalizat cu 4 luni înainte de termenul contractual.

„Nu sunt mulţi kilometri, sunt aprox. 4,5 kilometri plus 4,7 kilometri drum de legătură care este la profil de drum naţional cu patru benzi, practic, va fi recepţionat anul acesta pe 6 decembrie”, a explicat Pistol.

Citește integral pe economedia.ro

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

4 comentarii

  1. Fara Drula la minister anul asta guvernul putea inaugura un rusinos 0 Km de autostrada. Sa vedem anul viitor cati km de autostrada vor inaugura din proiectele deblocate de Drula.

    • Au revenit specialiștii, următorul tronson peste 18 ani 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

    • Este necesara si o cale ferata intre Targu Mures si Sighisoara pentru a scurta distanta si durata.

  2. se vede de la o psta barbatul intre barbati, singurul care a facut cu mana lui timp de 18 ani, nenumarate autostrazi

    imagineaza-ti ce betache jalnic trebuie sa fii, sa fii simpul lui drula