G4Media.ro

Șeful clubului de table din Giurgiu primește un nou mandat de patru…

Șeful clubului de table din Giurgiu primește un nou mandat de patru ani la Electrica SA, companie cu capital de stat

Compania cu capital de stat Electrica a numit, miercuri, un nou consiliu de administrație, format din şapte membri. Printre cei care mai primesc un mandat cu o durată de patru ani se regăsește și Gicu Iorga, fost președinte al clubului de table din Giurgiu și fost șef al Vămii Giurgiu, în prezent șef la Vama București. El a fost contestat de liberali în urmă cu doi ani.

Gicu Iorga este membru în consiliul de administrație al Electrica din mai 2017 și a fost reconfirmat în anul 2018. El a încasat un venit anual de 196.961 lei din postul de la Electrica, conform declarației de avere depuse în 2019.

Anul trecut, premierul Ludovic Orban l-a numit pe Iorga și secretar general adjunct în Ministerul Economiei, mandat care s-a încheiat în martie 2021 și a durat un an, potrivit CV-ului său.

Citește integral pe economedia.ro

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

12 comentarii

 1. Titlul articolului:
  „Șeful clubului de table din Giurgiu primește un nou mandat de patru ani la Electrica SA, companie cu capital de stat”
  este traznet! Felicitari, arata asa de clar starea natiunii!

 2. Sunt curios cine ar castiga dintre ‘Gigu’ si Ciolacu la o partida.

 3. De la un nivel in sus nu mai exista partide politice doar fratii masonice. Asta nu inteleg oamenii ca politica este doar o masca, un pretext de impartire a oamenilor in 3 cete (cu unii, cu altii, dezinteresati), pe care acesti indivizi o poarta de secole. Prostii muncesti, smecherii prospera si stapanesc.

  • Domnule Ardeleanu, uite un exemplu de frație. Acum că e masonică sau de alt fel te las pe dumneata să alegi. Exemplu e tot din Electrica ca să nu mergem prea departe.

   ”Directorul Modran susține în CV-urile publicate prin diverse site-uri că între anii 1987-1994 a ocupat diverse poziții de inginer în Romania. Tot prin aceleași CV-uri indică cu tastatura păcătosului că între 1991 și 1994 a lucrat pentru IBM, dar ca vânzător de sisteme. A dracului inginerie! Nu trebuie să citești printre rânduri să înțelegi că deși a obținut o diplomă de inginer, Modran se pricepe foarte bine la figuri de stil. Asta cu atât mai mult cu cât muncind, a mai obținut și o certificare de cunoscător la nivel academic al limbii engleze la ”Institute for Applied Language Studies, University of Edinburgh, UK, – http://www.ials.ed.ac.uk/EL”. Oamenii care mai fac uz de rațiune înțeleg că în 1991 CIO Electrica SA a fost trimis de niște oameni de bine să se pregătească pentru ce urma. Adică, conform tot CV-ului, să fie parașutat în Canada, la Toronto. Dar până acolo ce ar fi putut face un tânăr promițător și cu studii ca Modran între 1994 și August 1996? Aici l-a luat cinstea pe dinainte și a uitat că ar fi trebuit să pună și el ceva. Măcar o minciună. Dar minciunile sunt greu de întreținut și uite așa a preferat să nu scrie lucruri care ar fi putut fi cumva verificate. Revenind, Modran pleacă în Canada unde timp de 9 ani muncește pentru BASF într-o poziție de conducere(?) Dacă te uiți mai bine vezi că olteanul Modran le pune bine din tastatură. Așa de bine că reușește să confirme că învățăturile (într-ale dezinformării) oamenilor de bine care l-au propulsat pe orbită fac bine la carieră – Director(!?) ar fi fost numai între 2003 și 2005. 2005 când brusc renunță la Canada și la postul pentru care s-a pregătit la ”Schulich School of Business, York University, Toronto, Canada – http://www.schulich.yorku.ca”.
   CV-ul zice că s-a străduit să obțină diploma de MBA între 2001 – 2004.
   Și atunci de ce să fi plecat (așa iute, în 2005) dintr-un post bun la BASF înapoi în România? Modran ar putea zice ca prostănacu lu’ Iliescu, tot oltean și el: ”Nu știm câți suntem în primul rând!”? (https://www.youtube.com/watch?v=f2zszwFq6gs) Numai un așa răspuns ar fi capabil să deslușească publicului cititor cât de frumos și deștept a fost el de a aterizat taman Director IT la OMV Petrom. Bine, OMV Petrom care se privatizase recent și avea nevoie de sânge proaspăt, școlit p’afară. Iote drace!D-aici înainte ar mai fi de remarcat doar că după MBA-ul din Toronto a simțit nevoia în 2007 să mai facă un pic de școală. Tot în administrarea afacerilor. Oare de ce? Uitase între timp ce a învățat în Canada? Și restul… restul e povestea de succes a unui tânăr oltean care a intrat cu dreptul în capitalism care a ajuns acum la maturitate. Singurul inconvenient ar fi că succesul lui s-a întâmplat să fie sponsorizat de statul român, adică de toți plătitorii de taxe de atunci și de acum. Cu ce a fost sau este mai bun Modran decât alții? Mai bun nu știu, dar mai norocos…? La întrebarea asta ar putea să răspundă generalul SRI în rezervă Dumitru Zamfir.(https://ro.wikipedia.org/wiki/Dumitru_Zamfir) & (https://anssi.ro/adeziune-membri-anssi/) Dar pe cine interesează?”

 4. Orban e imaginea cioflingarului dragnea in pnl.

  #USLexista

 5. Iorga fiind omul lui Toma Petcu, ministru al Energiei pe vremea PSD-ALDE, care acum e înapoi în PNL dimpreună cu trei sferturi din ALDE, de ce ar mira pe cineva?!

 6. Ce fel de table, de Buzău, sau de care?!

 7. ASTA AL LUI E ? A LU’ badalau, A LU’ nicolae, ALC CUI E ?
  CU CAT IL PLATESTE PE ASTA POPULATIA GENERALA SA EXCUTE ORDINE PARTDULUI SI SECURISTILOR ?

 8. Johannis, asa arata Reformarea din temelii a Romaniei PSDiste, ati inlocuit analfabetii PSD cu analfabetii PNL!?
  Ia cititi mai jos, sa va afca scarba:
  29.08.2020: „Domnule ministru Virgil Popescu, ce îl recomandă pe Gicu Iorga să fie secretar general adjunct?
  Nu ai cum să nu râzi cu liberalii când fac exact aceleași faze ca pesediștii pe care îi criticau înainte de a intra la guvernare. Și nu doar că fac aceleași faze, dar au început să recicleze aceleași figuri din eșaloanele 2 și 3, personaje pe care acum vreo 2-3 ani le căutau la CV.

  Cel mai bun exemplu este numirea de zilele trecute a lui Gicu Iorga în funcția de secretar general adjunct în Ministerul Economiei condus de Virgil Popescu.
  În 2017, când era în opoziție, Virgil Popescu îl interpela pe ministrul ALDE de la acea vreme: „ce îl recomandă pe Gicu Iorga pentru a fi membru în Bordul Electrica, altă competenţă în afară de cea de membru de partid?”

  În aprilie 2019, iată ce SPUNEA Moțiunea simplă depusă de PNL împotriva ministrului Energiei din Guvernul Dăncilă (scrisă cu participarea aceluiași Virgil Popescu):

  „Nea Gicu Jupânu’ Iorga, şeful clubului de table din Giurgiu şi mâna dreaptă a domnului deputat ALDE Toma Petcu, va încasa 10 000 de euro în fiecare lună pentru două ore lucrate la Electrica. Şi dacă cineva va îndrăzni să-l dea afară, compania îi va plăti sute de mii de euro despăgubiri! Este strigător la cer! Chiar nu vă e ruşine?”

  Probabil vă întrebați ce a făcut, ce a acumulat între timp din punct de vedere profesional Gicu Iorga de acum este bun pentru postul de secretar general adjunct în ministerul condus de cel care îl căuta la CV cu vreo 2 ani în urmă. Și nu, nu e șefia clubului de table din Giurgiu pe care o deținea.

  Posibil să avem răspunsul: Toma Petcu, fostul ministru ALDE, a trecut la PNL în februarie 2020, deci și-a luat și oamenii după el. Și, uite așa, pe Gicu Iorga îl recomandă din nou partidul.
  Sigur, or mai fi și alte motive, dar nu le știm noi. Așadar, pentru că suntem de treabă, vrem să îi dăm șansa lui Virgil Popescu să ne explice motivele din spatele reevaluării noului său SG adjunct.
  Drept urmare, vom pune într-o solicitare în baza Legii 544/2001 adresată ministrului Economiei exact aceeași întrebare pe care a pus-o el în interpelarea din 2017: Ce îl recomandă pe Gicu Iorga pentru a fi numit secretar general adjunct în Ministerul Economiei? Altă competenţă în afară de cea de membru de partid?”

  Revenim la Anul 2021: Dle Orban, dle Virgil Popescu, dle Johannis ce naiba il recomanda pe asta in CA al Electrica?!
  CVul individului e de negasit!!!

 9. Uite aici pe Site-ul Camerei Deputatilor Interpelarea facuta de actualul Ministru al Energiei Virgil Popescu in 2017 cand Gicu Iorga a fost numit in CA al Electrica de ALDE si PSD!!!
  http://www.cdep.ro/interpel/2017/i1966A.pdf

  Azi, ELECTRICA e in suordinea Minsitrului Energiei Virgil Popescu!

 10. Îmi vine în minte filmulețul de desene animate cu Tom, cocoțat pe un balon umflat. Balonul pierde aer din cauza găurilor dese, dar motanul nu are decât patru labe să le astupe, astfel că găurile se înmulțesc, și pisicul care vertiginos, cu o groaza mortală pe meclă.
  Partidul liberal pare că nu are nici el suficiente resurse să țină secret toate matrapazlâcurile care răsar ca ghioceii primăvara. Poți să iei la nimereală oricare județ, vei găsi cel puțin un exemplar care împrăștie, ca un hoit, miazma corupției. Încep să înțeleg rostul surdinii și încetinitorului cu care au fost dotate parchetele. Dar mi-e teamă că nu e suficient.

  • Eu as zice altfel: spuneti-mi din Octombrie 2019 incoace de cand PNL a venit la osul de ros macar o numire, una singura macar, intr-o functie publica, fara sa iasa scandal!!
   Toate numirirle au fost urmate de scandal public, multe au fost chiar retrase in 2-3 zile, pe multe s-a pus batista pe tambal!
   PNL=PSD=aceeasi mzierie!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.