G4Media.ro

Șeful armatei SUA: Aproximativ 6.000 de soldați profesioniști și 20.000-30.000 de noi…

Sursa foto: Yasuyoshi CHIBA / AFP

Șeful armatei SUA: Aproximativ 6.000 de soldați profesioniști și 20.000-30.000 de noi recruți Wagner luptă în Bahmut / „Ucrainenii au organizat o apărare foarte eficientă, care este foarte costisitoare pentru ruși”

Comandantul militar suprem al SUA, generalul Mark Milley, a declarat miercuri că aproximativ 6.000 de profesioniști și 20.000-30.000 de noi recruți ai grupării de mercenari Wagner, inclusiv prizonieri recrutați, luptă în Bahmut și în împrejurimi, potrivit informațiilor sale, și că lupta pentru Bahmut a devenit pentru ruși „de sacrificiu”, relatează The Guardian.

„Aceștia suferă pierderi uriașe în zona Bahmut […] Ucrainenii au organizat o apărare foarte eficientă a teritoriului, care este foarte costisitoare pentru ruși. Pentru că în ultimele 20-21 de zile rușii nu au avansat deloc în Bahmut și în jurul acestuia. Așa că pentru ruși, acesta este – masacru”, a declarat generalul Milley, șeful Statului Major al SUA, pentru CNN.

Milley, împreună cu secretarul Apărării Lloyd Austin, a vorbit miercuri în fața Comisiei pentru servicii militare a Camerei Reprezentanților.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

1 comentariu

  1. Ca sa-i duca la Verdum,pardon la Bahmut.O dezinterie,ceva,in tabara rusilor cand vine,ca laboratoarele Chinei șomează,de cand cu covidul?Sau ei sunt preteni!!!Dar mai bine nu,caci si dacă natural va aparea,Putin o sa sară ca ars si o sa vitupereze,vomitand numai ură si venin,impotriva Occidentului.