G4Media.ro

Șeful agenției spațiale Roscosmos susține că SUA iau în calcul deconectarea Rusiei…

Sursa foto: Unsplash / ben ali

Șeful agenției spațiale Roscosmos susține că SUA iau în calcul deconectarea Rusiei de la sistemul de navigație prin satelit GPS

Statele Unite iau în considerare deconectarea Rusiei de la sistemul de navigație prin satelit GPS, ca parte a sancțiunilor, susține Dmitri Rogozin, șeful agenției spațiale de stat Roscosmos, relatează Interfax.

„Știați că astăzi, în cadrul sancțiunilor, Statele Unite au în vedere posibilitatea deconectării Federației Ruse de la navigația GPS? Știți despre asta? Nu știți. Dar pot spune că o astfel de problemă este luată în considerare”, a declarat sâmbătă Rogozin reporterilor.

Rogozin a afirmat că Rusia are propriul sistem de navigație prin satelit, GLONASS.

„A doua întrebare pentru tine – merită să te îngrijorezi în privința asta?”, a spus Rogozin a spus despre posibilitatea deconectarii Rusiei de la GPS.

„Nu ar trebui să vă stresați în privința asta, pentru că în fiecare dintre smartphone-urile dvs, și nu știți despre asta, sunt absolut convins că există GLONASS. Opriți GPS-ul, GLONASS va funcționa. Are aceeași precizie ca și GPS. Prin urmare, totul este în regulă”, a spus șeful Roscosmos.

Sursa foto: Unsplash / ben ali

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

12 comentarii

 1. Kabooom! Stone age! Incepe frumos.

 2. 1. Interzicerea TOTALA a importurilor si exporturilor din Rusia.
  2. Interzicerea TOTALA a Importurilor de gaz si petrol din Rusia. Rusia exporta gaze naturale de 700 milioane euro pe zi catre Europa si petrol de 300 milioane euro pe zi. Deci le intra in conturi rusnacilor 1 miliard de euro pe zi. Asadar 30 miliarde euro pe luna.
  3. Deconectarea Rusiei de la SWIFT pentru TOATE BANCILE, nu numai pentru 7 banci. Prima banca a lor nici macar nu e deconectata de la SWIFT.
  4. Deconectarea Rusiei de la satelitii GPS. Multe din armele lor sunt ghidate prin GPS.
  5. Impunerea de sanctiuni din partea SUA, UE, Canada, Japoniei, G7, etc. tarilor dornice sa ajute Rusia economic, financiar, militar, gen China, India etc.
  E chiar asa de greu? Au strategi platiti cu zeci de mii/sute de mii/milioane de euro sa gandeasca toate treburile astea! Ce fac aia? Stau si contorizeaza cate mizerii fac rusii si atat?

  • De pe margine, toți suntem specialiști în toate. Teoretic este foarte simplu sa construiești motoare cu reacție, reactoare nucleare, microprocesoare de ultimă generație, ecranul oled iar economia, ce sa mai vorbim? E floare la ureche. Toți ne pricepem la cum trebuie sa facă alții afacerile, de-aia majoritatea suntem săraci. Că ne pricepem …. la a ne baga in seamă că proștii.

  • Și-și să plătești factura pe gospodărie de 10 ori mai mult iar pe firma de 50 de ori mai mult își o tule

  • 6. Mult armament defensiv trimis din Vest în Ucraina.

  • 0. Mult armament defensiv trimis din Vest în Ucraina.

 3. io zic sa se decupeze de pe planeta si sa se lanseze in spatiu direct…

 4. Eu pe viermii astia care ,, conduc ” rusia i-as deconecta de la tot . Le-as lasa doar aerul pentru respiratie .

 5. Pare ca Rogozin nu mai avea alt subiect si n-a vrut sa creada cineva ca a cazut de la etaj.

 6. Ai dreptate Ramses!
  Sanctiunile cele mai dur posibil sunt necesare pentru a-i da Ursului peste laba!
  Nu ar fi existat nenorocirea din Ucraina daca ar fi existat o reactie dura din partea lumii civilizate la anexarea Crimeii.

 7. Au dreptate, merge bine si cu glonas