G4Media.ro

Șefii STS și SRI, înaintați în grad de președintele Iohannis

Sursa foto: Ilona Andrei / G4Media

Șefii STS și SRI, înaintați în grad de președintele Iohannis

Președintele Klaus Iohannis a semnat marți decretul pentru înaintarea în gradul de general cu patru stele a generalului-locotenent cu trei stele Ionel-Sorin Bălan, directorul Serviciului de Telecomunicații Speciale (STS), potrivit unui comunicat al Administrației Prezidențiale.

Tot marți, președintele a semnat decretele pentru înaintarea în grad a șefilor militari ai SRI:

Decret privind înaintarea în gradul de general – cu patru stele a domnului general-locotenent – cu trei stele Ionescu Răzvan (prim-adjunctul șefului SRI)
Decret privind înaintarea în gradul de general locotenent– cu trei stele a domnului general – maior cu două stele Bizadea Romeo-Cristian (adjunctul șefului SRI)
Decret privind înaintarea în gradul de general locotenent– cu trei stele a domnului general – maior cu două stele Ciocîrlan Adrian (adjunctul șefului SRI)
Decret privind înaintarea în gradul de general locotenent– cu trei stele a domnului general – maior cu două stele Răducu Gheorghe-Stancu (adjunctul șefului SRI)

 

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

12 comentarii

 1. numai in romania acest SPECIALI nesimtiti sunt inaintati in grad de general cu 3-4 stele cand ei nu au vazut razboi decat la televizor

 2. Dulapul își premiază slugoii!

 3. Sluga celor puternici din exterior ce conduc țara tuturor posibilităților din umbră după lovitura de stat din 89 își premiază cadrele militare făcute la apelul bocancilor la fără frecvență. Rușine gunoaiele nereciclabile ale societății românești

 4. Tara cu cei mai multi generali,senatori,deputati si doctoranzi raportat pe cap de locuitor. Daca un extraterestru va vizita vreodata Terra sigur se va raporta la aceste date,deci vom fi alesi ca reprezentanti ai umanitati. 😃😃😃😃😃😃😃

 5. GHENERALI 2-3-4 STELE CAPACE BERE

 6. Partea deranjanta este că aceștia se pensionează pe la 50 ani, nu contribuie la fondul de pensii ca orice român care muncește, și au pensii calculate după formule speciale, astfel încât sa ajungă pe la 4000 €, din care cea mai mare parte este de la buget. Romanul contribuabil abia iese cu o pensie de (15-20)% din salariu, după 40 ani de contribuție și apoi scade mereu. Democrație adevărată!

 7. Pana in anul 1989 mai greu ajungeai Caporal decat acum General.

 8. S-au inaintaf singuri in grad, i-au dat sasului lista.

 9. @Le dă” domnie cu stele” în fiecare an bă , ?

 10. & Îi face generali cosmici , ?

 11. & Care și-a luat Alfa Centauri, care și-a luat Ursa Mare, care și-a luat Venus, care și-a luat Luceafărul, etc. , ?

 12. & Lucevan le stele, sunshine , ! ‘ ?