G4Media.ro

Șefa Metrorex a demisionat pentru că nu a respectat termenul 30 iunie…

Șefa Metrorex a demisionat pentru că nu a respectat termenul 30 iunie pentru inaugurarea Metroului din Drumul Taberei

Mariana Miclăuș a demisionat din funcția de director general al Metrorex după ce compania a ratat inaugurarea până la 30 iunie a magistralei de metrou din Drumul Taberei, potrivit unui comunicat al Ministerului Transporturilor.

În locul acesteia a fost numit director general interimar la Metrorex Gabriel Mocanu, până acum director al Direcției Infrastructură și Sisteme Informatice, cu o experiență de peste 25 de ani în cadrul Metrorex.

“Încă de la numirea doamnei Miclăuș în funcția de director general interimar i-am spus că semnătura pusă pe un document care nu poate fi validat în teren înseamnă semnătura pusă pe actul de demisie. După ce toți cei implicați m-au asigurat că termenul de finalizare a acestei magistrale va fi 30 iunie 2020, termen asumat în mod neforțat, i-am transmis doamnei director Miclăuș că, din acel moment, va sta cu mandatul pe masă. Este bine că doamna Miclăuș a înțeles că atunci când ești într-o funcție de răspundere pe lângă realizările profesionale, trebuie să îți asumi și eșecurile. Vreau să dau totodată un mesaj către toți cei care nu își fac treaba și cred că încă mai pot promite termene, pe care nu le îndeplinesc, că această vreme a trecut. Toți trebuie să înțeleagă că sunt puși în funcții să presteze un serviciu public în interesul românilor”, a declarat ministrul Transporturilo, Lucian Bode.

Foto: InquamPhotos

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

6 comentarii

 1. I-ați găsit o sinecură mai bună și dintr-un eșec vreți să faceți un succes.Gândire liberală ce să zic .Ce faceți cu cel care a luat 3 la bac la 42 de ani ,îl faceți ministrul Grindă 2?

  • nici una, nici alta. doar un plan executat intocmai 😉

  • Sa dai afara pe cei care nu isi fac treaba este o chestiune noua pentru Romania, pana anul trecut erau recompensati astia iar preocuparea guvernului si parlamentului deopotriva era sa gaseasca modalitati de a-i scapa de justitie pe cei care nu-si indeplinesc obligatiile contractuale sau legale.
   Au facut foarte bine si pentru ca au fortat demiterea si pentru ca au comunicat public faptul ca derapajele vor avea consecinte. Mai avem multe de reparat pana la a pedepsi vinovatii cu adevarat, asa ca in orice alta democratie liberala functionala unde domneste legea, dar pentru asta trebuie schimbata structura parlamentului + legislatia sabotata de pesedisti si aldisti si depinde de alegatori. Mometnan, este de bine faptu lca se face maximul posibil…

 2. Draga redactie, va rog urmariti subiectul. Toate bune si frumoase ca si-a dat demisia, important e unde va fi numita in cateva zile, ca are si ea rate de platit.

 3. Cred ca este prima persoana din Romania care demisioneaza pentru ca nu respecta un termen contractual asumat!

  • Eu zic ca nu a fost chiar de bunăvoie, I sa sugerat insistent să facă o fapta ca acesta.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.