G4Media.ro

Șefa Consiliului Județean Sibiu anunță că a anulat programările la vaccinare pentru…

Șefa Consiliului Județean Sibiu anunță că a anulat programările la vaccinare pentru angajații CJ Sibiu care au sărit rândul: O regretabilă eroare

Consiliul Județean confirmă că o parte din angajații instituției au fost programați pentru vaccinare împotriva SARS-CoV-2 la un centru din cadrul Spitalului Județean Sibiu, centru care nu este disponibil pentru ”oamenii de rând”. Programările au fost anulate, dar explicația modului în care au fost făcute nu este făcută publică, scrie turnulsfatului.ro

Reprezentanții CJ Sibiu susțin că s-a produs ”o regretabilă eroare” în procedura de programare a propriilor angajați pentru a fi vaccinați împotriva Covid-19. Reacția conducerii instituției județene vine după ce, săptămâna trecută, Zeno Popovici, un reprezentant al USR PLUS a scris pe pagina sa de Facebook că a văzut o confirmare de programare pentru un angajat CJ la un centru din cadrul Spitalului județean. Centru de vaccinare la care, prin intermediul platformei de programare, sibienii obișnuiți nu se pot înscrie.

”Niciun angajat al Consiliului Județean Sibiu, care este eligibil în etapa a II-a de vaccinare, nu a fost vaccinat și nu există programări valide în acest sens. Ca în majoritatea instituțiilor publice, și la nivelul Consiliului Județean Sibiu a fost desemnată o persoană care să centralizeze datele angajaților care doresc să se vaccineze.

Din totalul de 119 angajați ai CJ Sibiu aflați în plată, s-au înscris 69 de persoane, iar persoana responsabilă din cadrul instituției a solicitat sprijinul Biroului IT al Spitalului Județean Sibiu pentru înscrierea în platforma națională a acestora. Dintr-o regretabilă eroare, o parte dintre persoanele aflate pe lista transmisă de CJ Sibiu au fost introduse alături de celelalte persoane eligibile să se vaccineze în cadrul centrului de vaccinare amenajat în cadrul Spitalului”, se arată într-un comunicat emis luni după-amiaza de către CJ Sibiu.

Instituția județeană nu explică, în detaliu, cum a fost posibil să fie făcută o programare la un centru inaccesibil prin platforma națională de vaccinare. ”În prezent, angajații CJ Sibiu sunt introduși în platforma națională de vaccinare de către reprezentantul desemnat de conducerea instituției, fiecare angajat urmând să își facă individual programarea”, dă acum asigurări CJ Sibiu.

Președintele Consiliului Județean Sibiu este Daniela Câmpean (PNL), care a condus insituția și în mandatul trecut.

Citește integral pe turnulsfatului.ro

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

4 comentarii

  1. Eroarea s-a comis in ascunderea faptelor, ca daca nu ii prindeau, nu mai era nici o eroare.

  2. Bugetarii din administratie sunt niste gunoaie. Daca ati fi votat mai multi cu USR, poate nu mai exista problema asta.

  3. Dacă nu sunt eligibili în etapa a 2-a de ce s-au făcut deja liste? Etapa a 3-a parcă începea la vară, deci niciun motiv de grabă.

  4. Acelasi lucru se intampla si in Cluj. Sunt cel putin 2 centre de vaccinare care au aparut pentru scurt timp pe platforma cu numar de locuri libere si ulterior au disparut subit. Este vorba de Liceul de transporturi si centrul din Floresti. Este suspect cum intr-un judet ca si Clujul sunt doar 8 centre in schimb in Maramures sunt 12. Asta in timp ce Alin Tise se certa cu Orban pt putere in partid si Boc cu Voiculescu pt pretul unor mese si scaune. Sper sa-i prinda si pe cei de la Cluj cat mai repede.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.