G4Media.ro

Ședință de lucru la Cotroceni pe tema siguranței publice în școli. Președintele…

Foto: Klaus Iohannis, întâlnire la Palatul cotroceni cu Florin Cîțu, Sorin Cîmpeanu, Vlad Voiculescu și Raed Arafat / Sursa: presidency.ro

Ședință de lucru la Cotroceni pe tema siguranței publice în școli. Președintele Iohannis a chemat la discuții mai mulți miniștri, inclusiv premierul și cei doi vicepremieri

Președintele Klaus Iohannis va avea marți, la Palatul Cotroceni, o ședință de lucru privind siguranța publică în unitățile de învățământ, potrivit unui anunț transmis de Administrația prezidențială.

La întâlnirea programată să înceapă la ora 15:00 vor participa prim-ministrul Florin Cîțu, viceprim-miniștrii Dan Barna și Hunor Kelemen, ministrul Finanțelor, Alexandru Nazare, ministrul Afacerilor Interne, Lucian Bode, ministrul Dezvoltării, Attila Cseke, ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu, ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu, șeful DSU, Raed Arafat, secretarul de stat în Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene, Corina Atanasiu, inspectorul general, Gen. mr. Dan Paul Iamandi, și Directorul Centrului Național de Supraveghere și Control al Bolilor Transmisibile din cadrul Institutului Național de Sănătate Publică, dr. Adriana Pistol.

Ulterior acestei ședințe de lucru, președintele va avea, la 17:30, o întâlnire cu liderul grupului parlamentar al minorităților naționale, Varujan Pambuccian, și deputatul Ovidiu Ganț pe tema minorităților naționale.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

6 comentarii

 1. Efectul razelor de lună asupra galoşilor de gumă!
  Coaliția moare dar merge mai departe!

 2. Poate se discuta si incidentul de securitate provocat de pasiv agresivul Voiculescu. Ca totusi avem si noi o lege in tara asta, a informatiilor clasificate, si sunt ferm convis ca usrss-ul respecta legile, nu?
  Orniss e cam de pomana ca lucreaza la ordin dar poate cine stie…

 3. Guvernul meu munceste!
  Nu gândeste!
  Trebuie sa-i mai fac un vaccin de putut!

 4. Un singur lucru trebuie facut să fim siguri de copiii noștri jandarmeria sa faca pază permanentă în școli .