G4Media.ro

FOTO Sectorul 6: A fost inaugurat „West Side Christmas Market”, târgul de…

sursa foto: G4Media

FOTO Sectorul 6: A fost inaugurat „West Side Christmas Market”, târgul de Crăciun organizat de UNTOLD

Primăria Sectorului 6 și reprezentanții UNTOLD au inaugurat vineri seara „West Side Christmas Market”, în parcul Drumul Taberei.

Sursa foto: Ilona Andrei / G4Media

Târgul a fost organizat de fondatorii festivalurilor UNTOLD și Neversea printr-un contract de închiriere semnat cu Primăria Sectorului 6, fiind finanțat in totalitate din fonduri private.

Sursa foto: Ilona Andrei / G4Media

„În perioada 25 noiembrie – 27 decembrie, parcul se va trasforma într-un loc de poveste, ideal pentru momentele unice trăite alături de prieteni și familie și va oferi o experiență magică, în spiritul sărbătorilor de iarnă. Pe lângă activitățile tradiționale de Crăciun, organizatorii pregătesc workshop-uri și ateliere pentru copii și adulți, spectacole de lumini, activități și experiențe magice în premieră pentru București, care vor întreține spiritul sărbătorilor”, anunțau organizatorii.

Sursa foto: Ilona Andrei / G4Media

Primarul Sectorului 6, Ciprian Ciucu, a transmis că anul acesta ”parcul tematic din Drumul Taberei va fi cel mai îndrăgit și vizitat loc dedicat sărbătorilor, din țară”.

Sursa foto: Ilona Andrei / G4Media
Sursa foto: Ilona Andrei / G4Media

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

Citește și...

10 comentarii

 1. Carnatarii peneleului pedelist ai lui Boc au “aterizat” si in imparatia lui Ciucu! Sa traim bine cu PDL v2.0!

 2. Paine congelata si circurile pietelor.. Turte, chestii inutile, vin prost.. Si e noiembrie, de ce nu a inceput in octombrie ? August e concediu, septembrie e cu via, octombrie cu tulburelu, noiembrie cu vinerea neagra. Trai neneaca din datorii, Grecia, venim! Noi ce vindem atunci cand o sa ajungem la sute, sute datorie din pib? tot un port, dar noi avem doar unul.

  • esti absurd. nu te obliga nimeni sa mergi. a inceput devreme ca e din fonduri private. astia vor profit, logic. ce e inutil pt tine sau mine nu e pt toti. nu e unanimitate si nici nu trebuie sa fie. poti sta acasa.

  • Intotdeauna ma intrebam cine sunt oamenii care se bulucesc la toate ‘’evenimentele’’ astea. Nu au treaba si pe acasa? Ii jeneaza banii in buzunar? Au prea mult timp liber?

 3. Aia de la Untold organizeaza Craciunul. Cu droguri in loc de porc.

 4. West Side Christmas Market. Va fi big sale on beans with pork knuckle, fried sausages, gingerbread, boiled brandy, there will be caroling concerts, Santa Claus, just like in my childhood.

 5. Acest Ciucu a dat unor prieteni ,1m de strada asfaltata in Ijuliu Maniu73,bl3,sc1-3.

 6. O sărăcie de bâlci, o altă minciună frumos ambalată de primarul Ciuciu. La sectorul 6 au tot fost primari slabi sau dezinteresați, Ciuciu ăsta este hoțul hoților…

 7. Se cunoaste ca Ciucu este din PNL (=PSD), distruge parcurile ca sa castige mafiotii de la Untold bani, la fel ca Bocul de Cluj.