G4Media.ro

Secretarul general al NATO: Rusia şi China au răspândit informaţii false cum…

NATO Secretary General Jens Stoltenberg at the Commemoration of 60th Anniversary of the Three Wise Men Report

Secretarul general al NATO: Rusia şi China au răspândit informaţii false cum că statele din Alianță nu s-ar sprijini reciproc în fața pandemiei de Coronavirus

Secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg, a declarat luni că Rusia şi China au răspândit informaţii incorecte despre răspunsul Alianţei în faţa pandemiei de COVID-19, relatează agenţia DPA, conform Agerpres.

Stoltenberg a spus că a remarcat declaraţii ale unor purtători de cuvânt ruşi şi chinezi conform cărora statele NATO sunt incapabile să gestioneze această criză, sau să protejeze persoanele vârstnice, că nu s-ar sprijini reciproc, ori că ar fi în incapacitatea de a opri răspândirea virusului.

„Este greşit! Aliaţii din NATO acţionează împreună în combaterea actualei crize”, a ținut să transmită Stoltenberg într-o declaraţie de presă.

Şi Uniunea Europeană a criticat Rusia şi China într-un raport pe această temă, acuzând Moscova şi Beijingul că sunt sursa multor manipulări, a unor „ştiri false” sau distorsionate, direcţionate către „audienţe ample” în UE şi în alte state.

De exemplu, în raportul UE se face referire la „un impuls coordonat al surselor oficiale chineze pentru a nega orice culpă (a Chinei) pentru declanşarea pandemiei” sau la promovarea din unele surse a teoriei conform căreia epidemia declanşată în oraşul chinez Wuhan ar avea legătură cu armata americană.

Sursa Foto: NATO

Citește și...

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

3 comentarii

  1. O sa vina curand vremea cand poporul german o sa plateasca pentru lacomia si parsivenea lor!!!

  2. La noi care deși au trecut pe gaz dar încă mai au sobe ar trebui stimulați ca la iarnă, temporar, să treacă înapoi pe lemne și cărbuni. In contextul actual este și păcat să consumăm gaz acolo unde poate fi evitat. Deasemenea extinderea rețelelor de gaze în localități ar trebui oprite; sunt bani aruncați. Gazul e de domeniul trecutului, va servi doar ca materie primă în industrie. Gazul mai are noimă doar acolo unde este infrastructură deja.

  3. 🤣😅🤣😅🤣

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.