G4Media.ro

Se redeschide sistemul Modular Medical al Spitalului Militar Timiș, după creşterea numărului…

sursa foto: Facebook/ Victor Babeș

Se redeschide sistemul Modular Medical al Spitalului Militar Timiș, după creşterea numărului cazurilor de COVID-19 / ”Situaţia nu este critică, însă am început să primim cazuri din alte judeţe”

Prefectul de Timiş, Mihai Ritivoiu, a cerut, joi, Spitalului Militar din Timişoara să reactiveze Sistemul Modular (secţia externă de boli infecţioase a unităţii) de pe Stadionul CFR, ca urmare a creşterii numărului noilor cazuri de COVID-19 care apar zilnic, informează Agerpres.

„Numărul zilnic de cazuri pozitive de COVID-19 în Timiş este de zece ori mai mare faţă de acum o lună, respectiv s-a ajuns la 300 de cazuri noi faţă de 30. Am solicitat Spitalului Militar să redeschidă unitatea medicală modulară de la Stadionul CFR, începând cu 1 august, iar celorlalte spitale să operaţionalizeze paturile COVID-19. Situaţia nu este critică, însă am început să primim cazuri din alte judeţe, iar paza bună trece primejdia rea”, a anunţat Mihai Ritivoiu.

Direcţia de Sănătate Publică Timiş a raportat, miercuri, 305 cazuri noi de îmbolnăviri cu COVID-19, rata de infectare fiind, în judeţ, 2,06 la mia de locuitori. Sunt 54 de pacienţi internaţi în spitale, dintre care 12 sunt în secţiile ATI.

Citește și...

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

2 comentarii

  1. Lool, n au nici morti, dar baietii consuma aiurea resurse degeaba, ca sa mentina propaganda. Pe banii cui? Pe banii romanilor. Sustin romanii prosteala asta pe fata? Nu.

  2. Asadar dupa capul tau ,un spital in care sa fie tratati bolnavi covid,nu se justifica deoarece in valul asta inca nu a murit nimeni de covid in Timidoara???!!!!
    Aceleasi teme sosociste de anul trecut,iar apoi in toamna mii de bolnavi cu alte boli nu au beneficiat de asistenta medicala,pentru ca se umpluserea spitalele de bolnavi covid care horcaiau pana si pe holuri si prin parcarile spitalelelor.
    Banii romanilor??? Sosocel tu nu contribui cu nicio rubla la bugetul statului,deci nu te mai agita degeaba.