G4Media.ro

Se deschide Transalpina, dar deocamdată doar pentru piloții profesioniști / Se desfășoară…

Sursa foto: Facebook / Irinel Ionel Scrioșteanu

Se deschide Transalpina, dar deocamdată doar pentru piloții profesioniști / Se desfășoară  Campionatului Naţional de Viteză în Coastă

Cea mai înaltă șosea din România, Transalpina, va fi redeschisă circulației, integral, weekendul viitor, a anunțat secretarul de stat Irinel Ionel Scrioșteanu, într-o postare pe pagina sa de Facebook.

Sâmbătă și duminică, în zona Novaci – Rânca va avea loc o etapă din cadrul Campionatului Naţional de Viteză în Coastă, iar circulaţia rutieră va fi închisă pe acest sector.

„Am fost pe traseul Transalpinei (DN67C), împreună cu domnul Iulian Popescu – prefectul județului Gorj, domnul Ion Iordache – senator de Gorj și cu domnul Călin Cosmin Petruț – director DRDP, pentru a verifica starea drumului pe sectorul de drum dintre Rânca și Obârșia Lotrului, în urma perioadei de iarnă și a nămeților de zăpadă, care până acum 2 săptămâni, ajungeau până la 5 metri înălțime.

Transalpina este cea mai înaltă șosea din România și una dintre cele mai frumoase, ce traversează munții Parâng de la sud la nord, pe teritoriul județelor Gorj, Vâlcea, Sibiu și Alba”, a scris Irinel Ionel Scrioșteanu pe Facebook.

 

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...