G4Media.ro

Se deschide pârtia „Piatra Grăitoare” de la Vârtop, Bihor/ Tarifele la telescaun,…

sursa foto: Facebook/ Telescaun Vartop- Partia,, Piatra Graitoare"

Se deschide pârtia „Piatra Grăitoare” de la Vârtop, Bihor/ Tarifele la telescaun, majorate cu 50%

Pârtia cu zăpadă naturală din satul de vacanţă Vârtop, județul Bihor, va fi deschisă începând de joi, 23 decembrie, au anunţat administratorii acesteia. Consiliul Local Nucet, care administrează pârtia „Piatra Grăitoare”, a decis majorarea tarifelor de telescaun, transmite Ebihoreanul.

„Dragi iubitori ai sporturilor de iarnă, joi 23.12.2021 se va deschide sezonul de schi la Pârtia Piatra Grăitoare Vârtop. Am implementat şi câteva măsuri de siguranţă: păstrarea distanţei de 1,5 m faţă de celelalte persoane, atât la casierie, cât şi la îmbarcarea pe telescaun, şi folosirea dezinfectantului în punctele de interes comun”, se arată pe pagina de Facebook întreţinută de administratorii pârtiei.

Tarifele practicate pentru urcarea cu telescaunul vor fi mai mari începând din acest sezon. „Avem de-a face cu o creştere a preţurilor, dat fiind că s-a scumpit şi combustibilul folosit pentru telescaun”, a precizat pentru Bihoreanul Daniela Boldor, de la firma Universal a Consiliului Local Nucet, care administrează pârtia.

Astfel, conform hotărârii luate miercuri de aleşii din Nucet, un bilet pentru o urcare, pentru adulţi, a costat sezoanele trecute 10 lei, însă din această iarnă va costa 15 lei. O urcare pentru copii a costat 5 lei, iar de acum va costa 10 lei.

Pârtia „Piatra Grăitoare” Nucet-Vârtop are o lungime de 1.880 metri, pe două variante de coborâre (pârtia „neagră” şi pârtia „roşie”). La urcare se utilizează un telescaun cu capacitate de 1.400 de persoane pe oră.

sursa foto: Facebook/ Telescaun Vartop- Partia,, Piatra Graitoare”

Citește și...

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

3 comentarii

  1. Bineinteles, si noua ni s-au marit salariile cu 50%.
    Si astia cu partiile la fel ca cei de la mare, in 2 luni vor sa adune atat de mult ca restul anului sa nu faca nimic. Iar la cat e de departe partia asta de civilizatie, vor schia singuri.

  2. Partie de 2km. Ahahaha adevarat domeniu schiabil. Jepcari de-ai lui Bolovan frate!

  3. se putea mai rau, se putea sa nu fie deloc.
    Arieseni, statiune internationala de ski (sarcasm)