G4Media.ro

Se deschid terasele în Brașov / Primar: Cel puțin în termometre, a…

Sursa foto: Monitorul Expres

Se deschid terasele în Brașov / Primar: Cel puțin în termometre, a venit primăvara la Brașov

Din 1 martie se deschid terasele în Brașov. Amplasarea teraselor sezoniere trebuie să respecte Ghidul de bune practici adoptat anul trecut, care prevede o serie de recomandări pentru comercianți, atât de ordin estetic, dar și pentru a crea un echilibru între terase și zona de promenade, anunță Agerpres, care citează Radio Brașov.

Având în vedere condițiile meteo favorabile anunțate în următoarele zile, Primăria Brașov a început eliberarea abonamentelor de ocupare a domeniului public pentru terasele sezoniere, astfel că, din 1 martie, brașovenii și turiștii care se plimbă prin oraș, în special în zona centrului istoric, vor putea să se relaxeze, începând cu sfârșitul acestei săptămâni, stând la terasă.

„Cel puțin în termometre, a venit primăvara la Brașov. Meteorologii spun că sunt temperaturi record pentru luna aceasta, drept pentru care, la 1 martie vom redeschide terasele din centru. Vă așteptăm pe toți, cu drag, să vă bucurați de primăvara brașoveană”, a declarat Allen Coliban, primarul Brașovului.

Ca și anul trecut, comercianții trebuie să respecte o serie de recomandări, prevăzute în Ghidul de amplasare a teraselor în centrul istoric, astfel încât să existe un echilibru între cei care vor să se plimbe prin zona centrului istoric sau să se odihnească pe băncile de pe domeniul public și cei care vor să stea la terasă. Conform acestui ghid au fost amplasate mai multe bănci în zona centrului istoric, poziționate la distanțe cât mai scurte, astfel încât să vină în sprijinul celor care vor să se odihnească fără să plătească.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...