Scrisoare deschisă a PNL București: D-le Ciolacu, vă solicităm să vă cereți…

Scrisoare deschisă a PNL București: D-le Ciolacu, vă solicităm să vă cereți scuze. Partidul pe care îl conduceți nu mai are dreptul moral de a conduce România

Organizația PNL Bucureşti a transmis, duminică, o scrisoare deschisă, solicitându-i președintelui PSD, Marcel Ciolacu, să se dezică oficial de reprezentanții PSD, acuzați de fapte de corupție. În scrisoare liberalii susțin că PSD nu mai are dreptul moral de a conduce România.

„Tot mai multe dovezi arată că liderul Caracatiței din București, dna Gabriela Firea, a cheltuit discreționar și extrem de bine direcționat banii municipalității. Fostul viceprimar, Aurelian Bădulescu, rămas în Consiliul General al Capitalei, jignește și otrăvește spațiul public, în continuare, fără să fie sancționat în vreun fel. Fostul primar al sectorului 1 este bănuit de grave fapte de corupție. Fostul primar de la Sectorul 5, Daniel Florea, și el pe lista PSD la parlamentare, a fost sancționate de Curtea de Conturi. Vă solicităm să vă cereți scuze măcar pentru aceste nominalizări, să vă deziceți oficial de candidaturile lor să faceți în așa fel încât aceste personaje să nu ajungă în Parlamentul României”, i-au transmis liberalii lui Ciolacu.

SCRISOAREA DESCHISĂ A ORGANIZAȚIEI PNL BUCUREȘTI

CĂTRE PREȘEDINTELE PSD, MARCEL CIOLACU

Domnule Ciolacu,

Am observat că ați prins glas în ultima vreme și credeți că minciunile tradiționale ale PSD vor acoperi 4 ani de mizerie și abuz produse de partidul pe care îl conduceți. Îi acuzați pe Președintele României și Guvernul României că încearcă să facă curat în urma dezastrului lăsat în urmă de cele trei Cabinete pe care le-ați condus împreună cu Liviu Dragnea și marionetele pe care le-ați pus în fruntea Executivului.

Ați făcut România de râs cu Viorica Dăncilă care nu știa nici măcar numele omologilor cu care se întâlnea, iar Mihai Tudose și-a abandonat oaspeții înalți din Japonia, după ce l-ați mazilit. Ați condus România cu iresponsabilitate, doar în folosul corupților și grupurilor organizate de baroni roșii. Ați distrus tot ce ați atins, sănătatea, educația și speranțele unei țări întregi. Ați scos în stradă sute de mii de români, care nu vă cereau decât un singur lucru: să nu fiți mai presus de popor. Răspunsul? În 1990, PSD i-a maltratat și ucis, în 2018, i-a bătut și gazat pentru că nu vă împărtășeau apetitul de justiție servilă. În acest interval, ați ținut România în sărăcie și ați secătuit-o. I-ați făcut pe români să-și părăsească țara, lăsând-o și mai săracă. Nu cu mult timp în urmă, România, sub conducerea PSD, a fost aproape să fie izolată în Europa.

Partidul pe care îl conduceți nu mai are dreptul moral de a conduce România. Nici acum, nici altă dată, până când nu veți demonstra că sunteți capabili să produceți altceva decât jaf, sărăcie și siluirea justiției. Nu există aceste semne.

Tot mai multe dovezi arată că liderul Caracatiței din București, dna Gabriela Firea, a cheltuit discreționar și extrem de bine direcționat banii municipalității. Fostul viceprimar, Aurelian Bădulescu, rămas în Consiliul General al Capitalei, jignește și otrăvește spațiul public, în continuare, fără să fie sancționat în vreun fel. Iată că unul dintre candidații dumneavoastră, din noua Caracatiță pentru București, fostul primar al sectorului 1, este bănuit de grave fapte de corupție. Caracatița este extinsă și la alți candidați PSD. Cheltuielile abuzive ale fostului primar de la Sectorul 5, Daniel Florea, și el pe lista PSD la parlamentare, au fost sancționate de Curtea de Conturi. Ne întrebăm cine mai rămâne pe lista PSD, până la alegeri?

Vă solicităm să vă cereți scuze măcar pentru aceste nominalizări, să vă deziceți oficial de candidaturile lor să faceți în așa fel încât aceste personaje să nu ajungă în Parlamentul României. Probabil veți face apel la chestiuni formale și juridice, dar adevărul este că vreți să le dați imunitate pentru a nu răspunde pentru faptele lor. Așa cum faceți pentru toți, așa cum sunteți cu toții. S-a văzut această politică deliberată și în cazul Florin Iordache pe care l-ați promovat șef al Consiliului Legislativ să avizeze legi, o rușine mai mare nici nu se putea.

Sunteți la fel de corupți, aroganți și mincinoși, la fel de lipsiți de empatie și dragoste de oameni, iar dumneavoastră, domnule Ciolacu, nu vă iubiți decât clientela de partid, pe care o serviți umil. Și vreți să o luați de la capăt cu aceleași marionete, puse și în 2016 în fruntea Guvernului, cu aceeași Caracatiță infracțională pe care bucureștenii tocmai au alungat-o la alegerile locale, din fruntea Primăriei. Un cinism roșu demn de supranumele partidului pe care îl conduceți.

Din fericire, pentru ciuma roșie există un vaccin testat și de care v-a fost întotdeauna teamă. Se numește vot. Ați încercați să-l amânați cu uneltele pe care le-ați plasat în diverse instituții, dar nu ați reușit. Cum nu veți reuși nici pe 6 decembrie să faceți uitat răul produs României și Bucureștiului.

Pe 6 decembrie, e rândul bucureștenilor să vă bată. La vot.

Președintele Organizației PNL București, Violeta Alexandru

Președinții celor 6 organizații de sectoare PNL

1. Mai cereti scuzele lui bin Laden si ati rezolvat definitiv coruptia si terorismul din Romania.

• Ce soft sunt astia de la PNL „Fostul primar de la Sectorul 5, Daniel Florea, și el pe lista PSD la parlamentare, a fost sancționate de Curtea de Conturi”
      ha haha haaa…
      Curtea de Conturi s-a uitat (la fel ca procurorul din Dosarul 10 august) doar acolo unde „aveau indicatii” sa se uite. (doar din anul 2018->incolo)
      Florea e super multumit ca a mai inaintat un loc pe lista PSD si are toate sansele, impreuna cu Firea, sa ne ingretoseze 4 ani din parlament cu discursurile lor penibile.

• @Emil: bati campii, de unde si pana unde ai pus „si” intre niste probleme pe care doar tu le poti intelege ca nimeni altul

• Learn to Respond, Not React
      Sigur o sa dea iar cu bâta-n dezinfectant

2. USR=PNL=PSD=PSD

• USR ≠ (PSD; PNL); Rak’s IQ < 10.

3. O dama de consumatie care se da fecioara cerand unei alte dame de moravuri usoare sa faca un gest de onoare. Grețos.

4. Dragi penelisti, pe aia cu ciobul si oala sparta o stiti?
    Sau pe aia cu aschia si barna din ochi?

Cum au atat tupeu sa faca declararia asta cand pnl incepe sa-si schimbe culoarea dupa ce au acaparat mii de pesedei din toata tara?

Astia chiar au impresia ca 100% din romani sunt prosti, aroganta asta arata ca au exact aceasi mentalitate ca psd.

O mare placuta suedeza pentru pnl si psd le doresc!
    Cine s-a trezit sa vorbeasca de moralitate, te doare capu…
    Vorbesc de moralitate aia ce au avut 10 luni sa se pregateasca pt covid si au fot luati prin surprindere, din nou.
    Zici ca a plecat firea de la primarie fix la guvern.

Her ficus, DEMISIA!

• Care 10 luni, tăticu?

• Din ianuarie se stia. Daca vrei sa zicem 9 luni, parca mai conteaza 9 sau 10. PNL e zero barat ca sa nu zic mai rau. Partidul care a pus botnita poporului. Am revenit la 1900 si am devenit serbi.

5. Toate bune si frumoase insa cu un amendament, asa, la prima strigare…
    Ministrul liberal al Justitiei care deschide lista candidatilor PNL pt Senat de la Prahova nu cumva a luat sub pulpana sa un condamnat penal definitiv ?

PS. Sa nu inceapa justificarile ca pedeapsa e cu suspendare si nu e pt coruptie sau pt infractiuni cu violenta, ca nu tine !

6. Dacă PSD n-ar mai avea candidați corupți și hoți, n-ar mai fi PSD, ar trebui să-și schimbe numele.

7. Mare tie ipocrizia, Doamne!
    Oare doar la asemenea mesaje se rezuma o campanie electorala?
    Pai peste 4 ani sau 8 (mai stii?), cand vi se va face voua bilantul retrospectiv, credeti ca va veti prezenta cu mult mai breji in ochii adversarilor?
    Deocamdata Justitia nu a pronuntat nici-o decizie in cazurile enumerate de voi. Statul de drept reprezinta doar o alta vorba pentru voi.

8. E politica frate.
    Citesti promisiunile din programele partidelor si alegi la vot unul.
    Ca ai tu niste frici ale tale –
    stai linistit, alea nu trec

9. De fapt cine conduce ,,noul psd”? Aceleași slugi umile și incompetente ,,inventate” și promovate de pușcăriașul Dragnea, in frunte cu gangavul Ciolacu. Poate o singura excepție, ideologul etern Vasile Dancu (începând cu Iliescu).

• Eu aș vrea sa stiu ce alte instituții critice de utilitate publica sunt un parteneriat PSP PNL si produc fonduri pentru campaniile lor:
      ANES
      RENAR
      RAR

PNL PSD aceeasi mizerie

10. Aceasta scrisoare a șefei PNL București și ministru în MMPS, Violeta Alexandru, este dovada cea mai relevantă ca statul acasă face rău!
    Va aduceți aminte ce a spus când a declarat că se va izola acasă din cauza testului ieșit pozitiv la Covid19? A zis ca va putea lucra chiar mai mult decât din minister pentru că nu o mai intrerupe nimeni!!!
    Cam acestea sunt roadele muncii doamnei ministru, emanarea de astfel de scrisori și declarații „responsabile”. Atât știe și poate, atât face!

11. Cine striga-n gura mare ca PSDeii mint si sunt corupti: PNListii curati, competenti si mai ales onesti, ei care au PROMIS in 2 Program de guvernare si acum in al 3-lea marea cu sarea, pe model PSD, in timp ce au angajat intr-un AN de cand sunt la guvernare tot soiul de scursuri analfabete(multe numiri au fost retrase in urma scandalului public!), au primit traseisti de la PSD cat sa aiba majoritate si sa ajunga la putere(desi au PROMIS vehement ca Traseismul NU va fi posibil in PNL!), iar acum au venit cu un nou Program de guvernare, al 3-lea, desi NU au spus un cuvintel DE CE NU au Indeplinit cele 2 Programe de guvernare anterioare, cel din octombrie 2019(cand a fost Investit Guv Orban 1) si cel din Februarie 2020(cand a fost Invetit Guv Orban 2, dupa Motiunea PSD), Program plin de povesti frumoase, ca la PSDragnea in 2016!
    Sa enumar MINCIUNJILE lui Orban si ale Minsitrilor lui de cand PNL e la guvernare?!
    Le-am pus de fiecare data, nu-mi mai pierd vremea…
    A-propos, PNL spune ca PSD „nu ma i re dreptul moral de a conduce Romania”, dar in „noul” PNL sunt destui PDListi si PNListi, din PDLul si PNLul care nicicum „NU au dreptul moral de a conduce Romania”, daca stam sa enumeram CORUPTII PDListi sau PNListi in frunte cu Elena Udrea, Adrian Videnau, Bogdan Olteanu, Monica Iacob Ridzi, Aristotel Cancescu, Ioan Oltean, Crinuta Dumitrache, Relu Fenechiu, Sebastian Vladescu, Mihai Voicu, Cristian David… PNL i-a UITAT pe acesti corupti?!
    NOI, Romanii NU i-am uitat.

• Niște ipocriți ordinari peneleii de azi!
      Nu există varianta mai bună de vot în acest moment ca USRPLUS, acesta este adevarul gol-goluț!

• @Marcel Radulescu: Sincer NU m-am asteptat ca DUPA ce Romanii au taxat PSD pentru minciunile si nefacutele din cei 3 ANI, sa vina PNL si sa faca fix la fel!
      Dar, m-am lecuit, NU mai am incredere in nici un politician(Dl Johannis m-a lecuit!) si in nici un partid!
      Pana nu-i vezi pe USR PLUS la guvernare, la PUTERE(mai ales la cei din autoritatile locale, unde Sita permite si scursuri, ca la oricare partid!), de ce crezi ca-s mai brezi?!
      Am votat in 2016 cu USR, tot familionul, la cererea EXPRESA a copiilor nostri!
      Copii care in astia 4 ANI au vazut „multe” si la USR-PLUS!
      Politica damboviteana(si nu numai!) e mizerie mare…

• Sunt tineri și n-au mai fost la guvernare, alte argumente nu am, dar, în condițiile date, pentru mine sunt suficiente! Adică nu mai sunt atât de pretențios la vârsta mea!

12. Măcar la USR avem cunoscuți care traiesc cu noi in acelasi cartier si ajunsi din 6 decembrie in Parlament.
    Putem apoi schimba ceva-ceva

13. Noaptea mintii loveste dinou!

Mizeria pnl se pupa cu mizeria psd

14. Omul nu are un buton sa-l poti opri.
    Daca face ce trebuie e bun asa cum e

15. Eu atât am înțeles din aceasta scrisoare: că Violenta A vrea să ne facă să înțelegem că PNL n-a fost în țară în perioada 1990 – 2018, sau daca cumva a fost, a fost în ilegalitate!
    SICTIR PNL!!!!

16. Si PNL ce drept are sa conduca? Pe vremea USL n-au facut nimic, promisiunile din 2019 nu le-au indeplinit, deci PNL=zero progres.

17. Ce frumos stau democrat liberalii, praful s a ales și de partidul ăsta plin de zdrențele portocalii, au furat și au tocat tot acum s au disipat în PNL și pmp

• Da, PNL – ghiveciul de azi, care are în componența doar câțiva liberali din vechiul PNL, mulți pesedisti veniți anul ăsta și cei mai mulți fiind pedelistii lui Basescu în frunte cu R. Turcan și T. Stolojan, deci PNL ul de astăzi este o struțo-dromadero-camila pusă pe capatuiala.

18. PNL plin de caricaturi gretzoase si mincinoase!

19. N-a făcut niciunul NIMIC 30 de ani. Rezultate 0 (zero). Ia stați (să stam) acasă! Să se voteze între ei. Noi 30 de ani de acum încolo stăm acasă. Nu mai votăm. Și dau dreptate copiilor doamnei @lili că pute rău de tot și pe la USR+.
    Ori nu votăm ori ne răsculam cu adevărat. La foamea în care ne-au băgat ăștia nu mai rezistăm mult. Ceașcă a rezistat 24 de ani.
    Credeți că dacă morții din ’89 ar fi știut că 30 de ani nu se va face NIMIC se mai duceau sub ploaia de gloanțe? Hmm?