G4Media.ro

Scrisoare a elevilor și părinților către profesorii diriginți, pentru a aplica fișa…

Scrisoare a elevilor și părinților către profesorii diriginți, pentru a aplica fișa de feedback la clase: Educația poate să aibă loc doar dacă elevii își dau interesul la ore și sunt interesați de ceea ce se întâmplă

„Doamnelor și domnilor profesori, credem împreună că educația poate să aibă loc doar dacă elevii își dau interesul la ore și sunt interesați de ceea ce se întâmplă. Acest lucru se poate întâmpla doar dacă se găsesc împreună soluții pentru fiecare oră în parte”, scrie o organizație a elevilor într-o scrisoare comună cu o organizație a părinților, pe tema aplicării fișei de feedback la clase. Consiliul Municipal al Elevilor București și Federația Națională a Asociațiilor de Părinți din Învățământul Universitar adresează scrisoarea profesorilor diriginți din București, pe care îi îndeamnă să ceară feedback semestrial, pentru a “deschide dialogul între profesori și elevi”.

Profesorii arată, la rândul lor, că “feedback-ul semestrial nu trebuie privit ca un afront ci ca pe o oportunitate. Oportunitatea de a crea o legătură trainică între profesor și elevi”.

Citește articolul complet pe Edupedu.ro

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

10 comentarii

 1. Dap, o oportunitate pentru puținii care-și fac treaba și o sperietoare pentru cei ce vin la clasă fiindcă au și ei un job.

 2. Incerc sa-mi imaginez cum ar completa o astfel de fisa o eleva care-la observatia profesorului ca ar trebui sa isi puna oglinjoara in geanta si sa fie atenta la lectie-a raspuns „Sunteti platit ca sa ma suportati,asa ca…”(caz real,povestit de un nepot,coleg de clasa cu domnisoara)

 3. Organizatia de elevi PSD CONSTANTA SI ILFOV – BUC.( FIREA ) … ELEVI NEOBOSITI LA GARGARA , DAR OBOSITI LA INVATAT ! NO SA MAI MEARGA ASA , BAI LOAZELOR ! CHIAR VA TREBUI SA INVATATI , CA SA AJUNGETI CEVA IN VIATA !

 4. Asa are posibilitatea sa se razbune pe profesor orice elev care nu vine la scoala sa invete, ci doar sa socializeze.
  Una e sa completeze studentii o astfel de fisa(ei s-au inscris la facultatea aleasa, ca sa invete) si alta este sa pui în mainile unor lenesi o arma impotriva profesorului care ii pune notele pe merit.

 5. Majoritatea vin la scoala ca acolo au fost trimisi de parinti. Fara interes pentru carte si gandire logica. de fapt ei doresc pe cat posibil sa gandeasca cat mai putin. Pot profesorii sa faca lectia oricat de interesata, 80% din elevii nostri au alte prioritati. Noroc ca mai sunt pentru unii examenele pe post de sperietoare. Si acolo se doreste doar invatarea unor sabloane ce permit promovartea. Asa ca asteptati un sir de 1 pentru profesorii exigenti si care dau note pe masura prtegatirii.

 6. Presupun ca majoritatea dintre cei care au comentat sunt cadre didactice.Nu înțeleg de ce anume sunt speriați? Asa cum unii dintre dvs veniți la scoala fără sa oferiți elevilor dvs nici un plus valoare….. Sunt profesori pentru care am tot respectul, care își fac meseria cu dragoste și respect pentru copii, aceștia nu cred ca sunt speriați de feedback ul pe care îl vor primi!

  • Problema este că cei din prima categorie vor fi mai bine notați fiindcă nu-i stresează pe elevi cu învățatul, note mari, etc.

 7. O cretinitate de ordonanță,făcută la comanda, pentru a distruge pas cu pas din temelie sistemul romanesc de învățământ,care cândva era foarte performant! Se vorbește DOAR de drepturi ale elevilor și ce spun părinții,dar profesorul unde e???? Nicăieri! Mâine – poimâine se va face școală Fără profesor ,dar elevul și părintele participa și va fi așa o milogeală la adresa elevilor când vor sa vina ,cât vor sa stea la ore și alte inepții! Vorbiți doar de Drepturi unde sunt OBLIGATIILE lor și ale părinților??? Ați distrus sistematic statutul profesorului! Unde e performanta de altă dată???? Unde??? Trădătorilor, distrugeți generație după generație!!!

 8. Pe vremea când se învața carte in România, elevii nu puneau note profesorilor. Tomai profesorii exigenți care si fac datoria si nu pun,, note din buzunar” vor fi sancționați de cei care nu învață. Si sunt mulți din păcate. Se dorește umilirea profesorilor..Să primească toti note mari ca sa fie mulțumiți. Asta se vrea?Ce copil nu ar sanctiona un profesor care i pune note mici?Așa a ajuns invatamantul romanesc.

 9. Fisa de evaluare nu sperie pe nimeni. Avem nevoie de câți mai mulți elevi cu 10, cu burse de merit și cu cât mai multe doctorate!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.