G4Media.ro

Școlile s-ar putea redeschide la finalul lunii mai, început de iunie. Ministrul…

Școlile s-ar putea redeschide la finalul lunii mai, început de iunie. Ministrul Sănătății, depre condițiile revenirii elevilor în școli

Ministrul Sănătăţii, Nelu Tătaru, a declarat marţi seară că va avea o discuție cu ministrul Educației, pentru a stabili condițiile de redeschidere a școlilor. Cel mai probabil, copiii se vor putea reîntoarce la școală la finele lunii mai, începutul lunii iunie.

„Poate la sfârşitul lunii mai – începutul lunii iunie. Trebuie să avem foarte mare grijă pentru tot ce înseamnă copii. Ne gândim, ei se vor reîntâlni după o anumită perioadă, deja mâine (miercuri – n.red) am o întâlnire cu ministrul Educaţiei, în care să stabilim nişte protocoale pentru revenirea lor în şcoli”, a precizat ministrul Nelu Tătaru într-o intervenție la Antena3.

Condițiile legate de revenirea copiilor la şcoală vor fi stabilite cu Ministerul Educației.

„Vom stabili tot ce înseamnă circuitul copiilor, dacă vom face mai multe schimburi, dacă vor fi mai puţine ore, dacă vom avea acele biocide, dacă vom avea şi măscuţe, dar efectiv sunt protocoale pe care le stabilim şi le vom adapta la nevoile momentului”, a comentat Tătaru.

Sursa Foto: G4Media

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

6 comentarii

 1. Mai putine ore.Sunt multe materii de balast, care incarca programa scolara de dragul de avea copilul 6-7 ore pe zi, indiferent de profil.

  • Păi profesorii cunosc șomajul? Din ce să- și facă norma de 18 ore/ săptămână, nu e păcat de performanța lor de > 50% analfabeți funcțional?

  • !OMV , tu te-ai casatorit de la prima intalnire?Banuiesc ca nu , si ti-a trebuit ceva „balast” pana cand ai realizat ce inclinatie ai.Cum poti explica faptul ca, la vreo 99,99% dintre celelalte activitati de pe mapamond, exista probabilitatea de a se pricepe oricare alt individ,mai putin tu?

 2. Pe sinistrul „senior” tericeanu unde il exilati ? In ce castel isi va petrece „vacanta mare” ?

 3. Pe copiii din Parlament care au peste 65 de ani unde ii bagati la scoala?

 4. 1. Credibilitatea dl Tătaru este ZERO.
  2. Dacă ești om normal la cap nu ai cum să validez un astfel de personaj / Să nu-ți asumi declarațile, să arunci vina pe un medic care a întocmit un document în luna februarie (apropo, doc. are doar 9 pag și se aplică în proporție de 99%) asta spune mult despre mizeria umană a domnilor/doamnelor care au „mințit poporul”.
  3. PR-ul a fost un real succes / Dl Iohannis a salvat persoanele trecute de 65 de ani de la „nimic”.
  4. Felicitări „jurnaliștilor” care au făcut parte din echipa de PR a dl Iohannis și/sau Guvernului.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.