G4Media.ro

Școlile din Braşov vor să se reîntoarcă la sistemul centralizat de termoficare:…

Școlile din Braşov vor să se reîntoarcă la sistemul centralizat de termoficare: ”Lucrările nu sunt complicate şi pot fi făcute în regie proprie”

21 de şcoli din Braşov au în plan rebranşarea la sistemul centralizat de termoficare, anunță Bună Ziua Brașov.

Noile preţuri la gaze naturale a lovit din plin şi bugetele de cheltuieli ale instituţiilor publice din municipiul Braşov. Practic, a declarat şeful Serviciului Public Local de Termoficare (SPLT) Braşov, Mircea Marin, instituţiile publice au primit facturi „îngrozitor de mari”. De exemplu, la şcoli, el a menţionat că au ajuns facturi „aberante”. „La una dintre şcolile braşovene, cu centrală proprie, pentru luna noiembrie a anului trecut a venit o factură de 14.000 de lei, iar pentru luna decembrie a anului 2021 factura a fost de 80.000 de lei”, a declarat Mircea Marin.

În această campanie de rebranşare vor fi incluse, în jur de 21 de unităţi şcolare. „Anul acesta cred că vom reuşi să branşăm peste jumătate dintre aceste şcoli. Lucrările nu sunt complicate şi pot fi făcute în regie proprie”, a explicat Marin.

Sursa foto: Pixabay

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

2 comentarii

  1. Ca daca ramaneau pe centrala proprie, plateau din buzunar gazul si nu mai ramanea de furat pentru director prin contracte de reparatii.

  2. REDACTIA!!! Acordul dintre subiect si predicat! „Noile preţuri la gaze naturale a lovit ” AU LOVIT!