G4Media.ro

Schimbare revoluționară în băile americane. Donald Trump: Faci un duș, iar apa…

Schimbare revoluționară în băile americane. Donald Trump: Faci un duș, iar apa nu curge. Vrei să-ți speli mâinile, nu curge apa. Așa că ce e de făcut? Stai acolo mai mult timp sau faci un duș mai lung?

Guvernul Statelor Unite a propus schimbarea definiției capului de duș, pentru a permite un volum mai mare de apă, după ce președintele Donald Trump s-a plâns despre această neplăcere, relatează BBC, citat de Digi24.ro

O lege adoptată în 1992 prevede că prin „para” de la duș nu pot trece mai mult de 10 litri de apă pe minut. Acum, Administrația Trump vrea ca această limită să se aplice fiecărei duze.

Însă, mai multe organizații spun că această modificare este inutilă și ar duce la o risipă de apă.

Propunerea a fost înaintată de Departamentul pentru Energie, miercuri, după ce Donald Trump s-a plâns luna trecută despre această problemă, într-o conferință.

„Faci un duș, iar apa nu curge. Vrei să-ți speli mâinile, nu curge apa. Așa că ce e de făcut? Stai acolo mai mult timp sau faci un duș mai lung? Deoarece părul meu – nu știu despre voi – dar al meu trebuie să fie perfect. Perfect!”, a spus Trump, luna trecută.

Andrew deLaski, directorul unui grup de conservare a mediului, a spus că propunerea este „naivă”, iar cu patru sau cinci duze în plus „ai putea avea 37-56 de litri de apă pe minut, probabil poți să speli întreaga baie”.

„Dacă președintele are nevoie de un duș bun, îl putem ghida să-și găsească un cap de duș mai bun”, a adăugat el.

David Friedman, președintele unei organizații pentru protecția consumatorilor, a spus că în Statele Unite capetele de duș „au atins un nival înalt de satisfacție”, iar pe oameni îi ajută la facturi.

Sursa: Digi24.ro

Sursa Foto: Captură Twitter

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

11 comentarii

 1. Are simțul umorului și o doză de autoironie.Nu știu cum e cu dușul dar suprareglementarea duce deseori la situații hilare și limitează drepturile consumatorului că să nu mai vorbim de încorsetarea inutilă a economiei.Sânt tone de reglementări inutile, redundante și contraproductive peste tot.Săzicem că vreau să cădea o mașină pe1 ianuarie a.c dar nu poate s-o fac până nu-i achit impozitul deși nu mă voi folosi de ea nici un minut și va dispărea chiar în ziua aceea.România pute de chestii de genul ăsta iar americanii, probabil s-au săturat de ele.

  • Malala dragă, dacă ai stres cu forma, adresează-te in persoana autocorectorului autoinvitat și de nescos afară (la fel ca prietenii tăi, bănuiesc) aparținând atoateștiutorului și ubicuului Goagle, întâiul de aplicații dătător întru sfântul Android one (and only) și pre gâtul muritorilor vremelnici utilizatori,îndesătoriu .Dacă însă, ai probleme cu conținutul,precum corect politic intuiesc și derapezi spre al gramaticii câmp spre a deflecta fluența mesajul textului în cauză prin fracturarea semantică a logicii inerente unui dialog de substanță din cauza unei resurse intelectuale insuficiente generatoare de anxietăți dialectice în parcursul logic al acestuia, atunci dute și bea o bere cu pretenii ca să-ți folosești timpul mai cu spor și abonează-te la Gașca Zurli ,acolo se dezbat probleme de artimetică și garmatică și poți să te simți intorpant.Cine știe, poate te cheamă din publinc și ie fo teveliziune să te apreciază!Succesului!(Succesuri în negoagăleză.n.m.).

  • MAGA!
   Primul pas a fost facut, reinventam apa calda! Acum parul meu este perfect. Perfect!

 2. Nu stiu cum stau americanii cu „capurile” de dus, capetele noastre sunt foarte bune. E adevarat capurile unora mai dau gres la limba romana. Depinde ce nival de scoala au atins.

 3. ce faine ar fi si la noi inundatiile cu 50 de litri de apa pe minut

 4. chestiunea era chiar una reală

 5. Uite cu ce se ocupă Trump în mijlocul unei pandemii care omoară 1000 de americani pe zi. O pandemie scăpată de sub control de administraţia Trump, care nu a făcut nimic să apere ţara de virus.

  https://www.vanityfair.com/news/2020/07/how-jared-kushners-secret-testing-plan-went-poof-into-thin-air

 6. Acesti bolnavi care ne guverneaza.

 7. Era o aluzie la reglementarile „blocului comunitar” si la curbura castravetelui. Dar de, pricepe cine poate. Ingradirea, reglementarile, normele absurde, directivele sunt mecanisme politice folosite de obicei de guvernele comuniste.

  • It’s Illegal for Your Chicken to Cross the Road in Georgia

   It’s Illegal to Wrestle a Bear in South Africa

   It’s Illegal to Climb a Tree in Toronto

   It’s Illegal to Pee in the Ocean in Portugal

   It’s Illegal to Reincarnate Without Permission in China (aici da, e comunism)

   It’s Illegal to Build a Sandcastle in Spain

   It’s Illegal to Ride a Cow Drunk in Scotland…

   It Is Illegal to Wear a Suit of Armor in British Parliament

   It’s Illegal to Run Out of Gas on the German Autobhan – favorita mea

  • @jay
   Reglementarile inutile justifica o multime de posturi „caldute” prin administratii si nu doar la noi. Era o gluma printr-un episod cu Benny Hill: „Nu irositi apa, diluati-o!”

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.