G4Media.ro

Scandalul BAC-ului modificat peste noapte: Ministerul Educației a retras de pe site…

Scandalul BAC-ului modificat peste noapte: Ministerul Educației a retras de pe site modelele de subiecte cu teste grilă pentru BAC și Evaluarea Națională 2019

Modelele de subiecte pentru Bacalaureat și Evaluarea Națională 2019, cu teste grilă nou-introduse peste noapte chiar pentru elevii care dau examen anul acesta, au fost retrase de pe site-ul oficial al Ministerului Educației, minister condus interimar de Rovana Plumb de peste o lună. Președintele Federației de Părinți, Iulian Cristache, a declarat pentru Edupedu.ro că reprezentanții ministerului l-au invitat pentru vineri la discuții la Minister, împreună cu sindicatele din educație și cu reprezentanții elevilor, pe acest subiect.

Citește tot articolul pe Edupedu.ro

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

3 comentarii

  1. scroafele urcate in copac (cu motostivuitoarele) strikes again.

  2. Cand mă uit la poză, mi se face greață: niște țărăncuțe bete la o petrecere cu manele si striperi. Partea proastă e că distracția e pe bani publici.

  3. Priviti la aceasta creatura a anilor ’50, gen ana pauker, in persoana rovanei plumb!
    Ce grotesc o perie pe analfabeta functionala d-na prim ministru…la ce nivel de abjectie am ajuns dupa 29 de ani, oare asta am sperat in anii’90?! Si toate acestea ca un individ( alaturi de alti) certat cu legea sa scape de condamnari pt fapte penale!