G4Media.ro

Scandal la Orşova între primarul de la Pro România şi viceprimarul PNL…

Sursa foto: Facebook / Primăria Orșova

Scandal la Orşova între primarul de la Pro România şi viceprimarul PNL care a fost trimis să lucreze într-un birou insalubru, la o fostă grădiniţă

Ministrul Energiei, Virgil Popescu, cel care ocupă şi funcţia de preşedinte al PNL Mehedinţi, a reacţionat în urma unui scandal izbucnit la Orşova, între primar şi viceprimar. Viceprimarul Bogdan Duică a fost trimis să lucreze într-un birou insalubru, într-o grădiniţă nefuncţională pentru ”a fi mai ancorat în realitate”. Virgil Popescu afirmă că gestul primarului denotă lipsă de caracter.

 • ”Gestul <copilăresc>, dar incalificabil al primarului din Orşova denotă lipsa de caracter. Mutarea viceprimarului într-un <birou> insalubru, dintr-o toană, a unui primar răzbunător o calific că fiind o acţiune intolerabilă. Aş dori să îi transmit edilului că Primăria nu este <moşia lui>,  iar el nu este stăpân. A primit votul cetăţenilor să administreze oraşul, nu să se răzbune. Şi îi reamintesc că şi viceprimarul Bogdan Duică a fost ales de orşoveni, deci are legitimitatea necesară să le reprezinte interesele. Aşa că bătaia de joc nu îşi are locul! Să va fie ruşine pentru ceea ce aţi făcut!  Să luaţi urgent măsuri pentru a repara această greşeală, care nu face cinste oraşului al cărui primar sunteţi!”, a scris, vineri seară, pe Facebook, Virgil Popescu.

Potrivit presei locale, viceprimarul Bogdan Duică (PNL) îşi desfăşoară activitatea, de aproximativ o lună, într-un birou insalubru, plin de igrasie, într-o clădire nefuncţională, din 1968, a unei foste grădiniţe, iar atribuţiile sale sunt gestionarea câinilor fără stăpân.

Primarul Marius Stoica a explicat că viceprimarul nu era ”ancorat în realitate”.

 • ”Este adevărat că domnul viceprimar nu îşi mai desfăşoară activitatea în primărie şi asta pentru că am constatat că cetăţenii vin cu solicitări, iar domnul viceprimar trebuie să fie mai profund ancorat în realitate. Astfel, am dispus ca dumnealui să îşi desfăşoare activitatea într-o locaţie din afara primăriei. I-am oferit un birou într-o grădiniţă, care are condiţiile necesare: i-am pus internet, i-am dus calculator, imprimantă, are cablu tv. Are condiţii suficient de bune pentru a-şi desfăşura atribuţiile pe care i le-am delegat. Dacă dumnealui este nemulţumit, este problema dumnealui. Oricum, activitatea dumnealui este una care lasă de dorit. Ori nu cunoaşte legea, ori nu vrea să recunoască, însă, în conformitate cu prevederile Codului Administrativ, trebuie să ştie că viceprimarul se subordonează primarului. Sunt foarte nemulţumit de activitatea dumnealui”, a declarat Marius Stoica, primarul Orşovei, pentru RTS- Radioteleviziunea Severin.

sursa: News.ro, foto: Primarul Marius Stoica, sursa foto: Facebook/ Primăria Orșova

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

10 comentarii

 1. Cum să votezi, frate, cu Pro România? Cum?

 2. Severinul este un oras mort. Un oras esuat economic, dar plin de BMW-uri. Un oras al evaziunii fiscale generalizate. Un oras in care biserica a preluat cladirea impunatoare a Bancii Nationale si fostul hotel al partidului. Un oras in care statul este cel mai mare si ultimul angajator. Un oras care a primit a doua suma pentru incalzire dupa Timisoara. Si judetul este la fel. Si de aici este ministrul energiei? Ce stie omul asta sa faca? Ce intelege el din ce se intampla in realitate cu energia? Asta arata, inca o data, ce oameni promoveaza partidele din Romania …

  • Pacat! Si ce nume frumos are Severinul. De asta vorbesc cand vorbesc despre orasele mici d3spre care nu stim nimic, despre sate, localitati lasate pe mana descurcaretilor, mafiilor, fara o viata civilizata, cu niste primari care sa nu stie de unda sa mai faca rost de timp si de idei ca sa schimbe un pic in bine viata celor care i-au votat. Lipsa asta de educatie, de talent de a fi om de bine si harnic. Romania, petec cu petec este ca o gradina lasata in paragina si, daca ai primit cumva petecul in posesie, ar trebui sa abia astepti sa intri si sa faci ordine, curatenie, frumos. Stam si muncim ca niste albine bezmetice in jurul casei dar nu ne ajutam unii pe altii, nu ne uitam unul in ochii celuilalt, totul este familia, ca acum sute, mii de ani. Mai este si comunitatea!

  • Adevarat de severin , dar e adevarat ca daca deschizi TION o sa vezi ca orice din timisoara are vina in MH . Niste frustrati banatenii astia !

 3. P0rc Romania – Puie Monta

 4. Asa sunt romanii, se mananca unii pe altii precum cainii salbatici.

 5. Ne uram intre noi, vrem sa ne chinuim si sa ne umilim unul pe celalalt, ca sa nu acceptam ca avem niste probleme, ca nu suntem perfecti. Aroganta nu ne permite sa evoluam, nu poti sa evoluezi cand te crezi deja perfect.