G4Media.ro

Scandal în Suceava pe baza banilor primiți de la stat pentru găzduirea…

Sursa foto: UNHCR Polonia

Scandal în Suceava pe baza banilor primiți de la stat pentru găzduirea refugiaților ucraineni / City managerul orașului Rădăuți și-a dat demisia după ce fiul său a primit peste 38.000 de lei / Fostul director al CSM Rădăuți a primit peste 30 de mii de lei, deși în declarația de avere are o singură locuință, de 67 mp

Radu Gheorghe Munteanu, fost director al Clubului Sportiv Municipal Rădăuți, actualmente director al Școlii Gimnazială Nr. 5 ”Bogdan Vodă”, și Cosmin Nichiforiuc, angajat al CSM Rădăuți și fiul Cristinei Nichiforiuc, city manager al orașului Rădăuți sunt implicați în Suceava într-un scandal ce implică fonduri dedicate refugiaților ucraineni, scrie Monitorul de Suceava.

În cazul lui Radu Gheorghe Munteanu suma încasată este de 30.380 de lei pentru că ar fi cazat timp de o lună echivalentul unui număr de 434 de refugiați, respectiv 14 persoane pe zi, asta în condițiile în care, potrivit declarației de avere, are o locuință de numai 67 de metri pătrați. Contactat telefonic, Radu Gheorghe Munteanu a declarat că ”lucrurile prezentate în spațiul public nu sunt conforme cu realitate”.

Miercuri seară, atât Radu Gheorghe Munteanu, cât și Cristina Nichiforiuc, care era președinta organizației de femei PNL Rădăuți, și-au dat demisiile din funcțiile deținute în cadrul acestei formațiuni politice. Mai mult, Cristina Nichiforiuc a demisionat și din funcția de city manager al orașului, semn că acuzațiile apărute în spațiul public nu sunt doar simple supoziții.

Mai trebuie adăugat că pe lista de deconturi, aprobată de Primăria Rădăuți, apar și alte persoane, iar suma cea mai mare care a fost decontată se ridică la nu mai puțin de 56.420 de lei, ceea ce echivalează cu faptul că a cazat și hrănit echivalentul a 800 de persoane pe parcursul unei singure luni.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

5 comentarii

  1. Ok, dar sper ca le confisca si banii luati ilegal si le dau si o amenda de aceeasi valoare????

  2. Suceava frate, zona crepusculara.

  3. Cei mai mari infractori sunt la Stat.

  4. România Educată să fure de la gura copiilor necăjiți prin politicieni.