G4Media.ro

Scandal cu înjurături în PSD Cluj: Un consilier local susține că a…

Sursa Foto: Facebook

Scandal cu înjurături în PSD Cluj: Un consilier local susține că a ajuns la urgență după ce s-a lovit grav la cap / Femeia acuză o colegă că a agresat-o: Am picat în fața partidului / Mi-a dat cu picioarele în burtă, m-a împins și am căzut

Consilierul local PSD Anca Ciubăncan (foto) afirmă că a ajuns vineri seara la Unitatea de Primire a Urgențelor de la Spitalul Județean Cluj, cu o rană gravă la cap. Ciubăncan susține că ar fi fost bătută chiar în sediul PSD Cluj Napoca, organizația municipală, de alte trei femei, între care Angela Sacaliș și Evelina Milea, președintele organizației de tineret al PSD Cluj, relatează Foia Transilvană.

  • UPDATE Biroul Organizației municipale Cluj-Napoca va analiza în cel mai scurt timp acest incident și va lua măsurile corespunzătoare. De asemenea a fost sesizată Comisia de Etica”, a declarat președintele PSD Cluj, Alexandru Cordoș, citat de cluj24.ro

La fața locului ar fi intervenit și un echipaj de la Poliția Cluj Napoca. Potrivit surselor noastre, consiliera locală le-ar fi reproșat celor trei activiste ale PSD, că fumează în sediul partidului ia acest lucru este ilegal. La scurt timp, aceasta a fost împinsă și în cădere a dat cu capul de asfalt.
Conflict între femeile din PSD Cluj

Foaia Transilvană a contactat-o pe Angela Sacaliș, dar aceasta a refuzat să comenteze situația. Deși a fost sunată de două ori, Sacaliș nu a răspuns. La mesajele trimise, citite de Angela Sacaliș, pe rețeaua wattsap, aceasta nu a răspuns.

Nici Evelina Milea, nu a răspuns la mesajele noastre trimise pe rețeaua de socializare facebook.

Nici președintele PSD Cluj, Alexandru Cordoș nu a răspuns la telefon.

De la UPU ni s-a transmis că Anca Ciubăncan a suferit un traumatism cranian și că primește tratamentul medical adecvat pentru astfel de situații. Medicii ne-au mai comunicat că aceasta se exprima foarte greu și nu pare prea cooperantă. În plus, medicii susțin că radiografia toracică efectuată doamnei Ciubăncan evidențiază care are câteva coaste rupte.

”Am fost lovită cu piciorul de Sacaliș”

Un reporter de la Foaia Transilvană a stat de vorbă cu Anca Ciubăncan, la UPU Cluj, unde primește tratament de specialitate.

Mai jos spicuim din declarația dată de Ciubăncan reporterului Foii Transilvane.

”Am picat în fața partidului. Nu am intrat în partid. Totul s-a întâmplat în curte. Am ajuns la sediu și le-am cerut să deschidă poarta cu telecomanda. Fumau ca turcoaicele înăuntru. Și le-am spus să nu își bată joc de munca altora. Atunci Sacaliș a început să mă înjure. În acel moment le-am spus că sediul PSD este spațiul public. Sacaliș mi-a să o f** pe mama și pe Aurelia Cristea cu legea ei.

Sacaliș a venit și a sărit pe mine și avea niște teniși în picioare și mi-a dat cu picioarele în burtă. Am reușit să ma trag și atunci Sacaliș a revenit și m-a împins și am căzut, și m-am lovit la cap. Îmi e foarte rău și am o senzație de vomă …

Au venit și polițiștii și cei de la cei de la SMURD”, a declarat consiliera PSD.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

6 comentarii

  1. Pana si Cluj , haita e identica cu restul ………

  2. Intarâta-i drace !!!!

  3. Mi se pare absolut firesc în PSD unde intră toți cocalarii și panaramele…

  4. Ar fi de ras daca n-ar fi trist…

  5. Presiunea da pe afara de cand au aflat PSD si PNL ca vor avea la alegeri locul 3 si 4 cu indulgenta.

  6. Dacă s-ar fi întâmplat conflictul intr-un sediu USR ar fi urlat toată media plină de o sfânta indignare la adresa “neomarxistilor”. Pesediștii își sparg capetele și-și fracturează coastele între ei, cam ceea ce fac și poporului roman, metaforic vorbind.