G4Media.ro

Șase persoane din două familii – una de origine română – au…

Captura Twitter

Șase persoane din două familii – una de origine română – au fost găsite moarte într-o mlaștină de la granița dintre Canada și SUA

Șase persoane din două familii – una de origine română cu pașapoarte canadiene, iar cealaltă indiană – au fost găsite moarte într-o mlaștină din apropierea frontierei dintre Canada și SUA după ce au încercat probabil să treacă ilegal în Statele Unite, a anunțat vineri poliția, citată de agenția AFP.

Trupurile lor au fost găsite joi lângă o barcă răsturnată aparținând unui bărbat dispărut din comunitatea Akwesasne Mohawk, a declarat șeful adjunct al poliției locale, Lee-Ann O’Brien, într-o conferință de presă.

Potrivit presei canadiene, printre persoanele decedate era și un copil mic, care a fost găsit cu un pașaport canadian. Copilul făcea parte din familia de români.

Oficialii cred că un al doilea copil din aceeași familie, un bebeluș, este încă dispărut.

Cadavrele, care nu au fost identificate oficial, au fost găsite în Tsi Snaihne (Snye) în Akwesasne, un teritoriu Mohawk care se află la granița dintre Quebec, Ontario și statul New York.

„Se crede că toți ar fi încercat să intre ilegal în SUA din Canada”, a declarat Lee-Ann O’Brien, adjunctul șefului poliției din Akwesasne.

Ei au fost descoperiți ca urmare a căutării unei alte persoane dispărute, care a început tot joi.

Casey Oakes, în vârstă de 30 de ani, a fost văzută ultima dată miercuri la bordul unei mici ambarcațiuni de culoare albastru deschis, care a plecat de la capătul estic al Insulei Cornwall, în St. Lawrence.

Aceeași ambarcațiune a fost găsită mai târziu lângă corpurile celor șase persoane decedate. Poliția din Akwesasne nu a putut confirma dacă Oakes are vreo legătură cu victimele.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

1 comentariu

  1. condolences