G4Media.ro

Șase cazuri de infectare cu Covid-19 la Realitatea Plus în regia tehnică.…

Șase cazuri de infectare cu Covid-19 la Realitatea Plus în regia tehnică. Emisia postului continuă

Șase angajați din regia tehnică a postului de televiziune Realitatea Plus au ieșit pozitivi la testele pentru infectarea cu Covid-19. Informația a fost confirmată pentru G4Media.ro de Roxana Băncuță, directorul executiv al postului.

Din cei șase angajați infectați, unul singur are simptome și este internat la Matei Balș, potrivit sursei citate.

În ciuda apariției celor șase cazuri, regia de emisie este în continuare funcțională. ”Facem permanent dezinfecție. Am făcut în ultimele două seri, facem și în seara aceasta”, a spus Roxana Băncuță.

Ce se întâmplă cu angajații? ”Cei care au luat contact cu angajații pozitivi s-au testat, toată lumea are măști, dezinfectanți. Noi am mers pe ce se face în mod normal: i-am testat pe toți cei cu simptome și contacții direcți”, a mai spus oficialul postului pentru G4Media.ro.

Întrebată dacă conducerea Realitatea Plus a luat legătura cu Direcția de Sănătate Publică București, care gestionează acest tip de situație, Roxana Băncuță a spus că angajații DSP nu au răspuns la telefon.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

6 comentarii

  1. L-a lovit si pe Gușă?

  2. Astia mananca rahat cu lopata, ar trebui desfiintata orice forma de spalare pe creier organizata. 24/24 aceleasi mizerii propaga mizerii …

  3. Minte Bancuta. Toti au simptome. Unul este pe respiratie artficiala, ceilalte au febra, tuse si frisoane.

  4. E corect la cât i-am blestemat!

  5. Degeaba fac dezinfectie a incaperii daca stau 10 ore in aceeasi incapere, impreuna, unii langa altii, 10 indivizi contacti-covid… focar!

  6. Zice ca „unul singur are simptome” dar „i-au testat pe toti cei cu simptome” deci recunosc ca au mai multi simptome… si nu i-au testat ei, s-au testat singuri, de frica… pe banii lor, ai angajatilor…