G4Media.ro

Șapte cadavre ale unor civili legați la mâini și genunchi și împușcați…

Sursa foto: Twitter / Denys Shmyhal (Prime-Minister of Ukraine)

Șapte cadavre ale unor civili legați la mâini și genunchi și împușcați în cap au fost găsite în apropiere de Bucea, anunță șeful Poliției Kiev

Şapte cadavre au fost descoperite luni într-o nouă groapă comună în apropiere de Bucea, unde s-au descoperit cadavre ale unor cvili după retragerea armatei ruse din regiunea Kiev, la sârşitul lui martie, anunţă Poliţia din Kiev – care precizează că civilii au fost executaţi cu un glonţ în cap şi că unele dintre vctime aveau mâinile şi genunchii legaţi -, relatează AFP.

”Şapte civili au fost torturaţi de către ruşi şi apoi executaţi în mod laş cu un glonţ în cap”, anunţă într-o postare pe Facebook şeful Poliţiei din Kiev, Andrii Nebîtov.

”Mai multe victime aveau mâinile şi genunchii legaţi”, precizează el.

”Această groapă a fost descoperită azi (luni) acolo unde erau staţionaţi militari ruşi, în apropiere de satul Miroţke”, situat la zece kilometri nord-vest de Bcea şi la 35 de kilometri de Kiev, pe aceeaşi axă, adaugă el.

Şeful poliţiei din regiunea Kiev anunţă că ”lucrează în prezent la identificarea victimelor”.

După plecarea militarilor ruşi din regiunea Kiev şi descoperirea a sute de cadavre ale unor civili ucraineni, Bucea a devenit un simbol al crimelor de război imputate Rusiei de către Ucraina.

Moscova a respins în mai multe rânduri aceste acuzaţii, denunţând ”falsificări” orchestrate de Kiev cu susţinerea Occidentului.

La sfârşitul lui aprilie, corpurile a trei bărbaţi, torturaţi în mod vizibil şi ucişi prin împuşcare au fost găsite, legate la ochi, într-o groapă la Miroţke, potrivit Poliţiei din Kiev.

sursa: News.ro, Sursa foto: Twitter / Denys Shmyhal (Prime-Minister of Ukraine)

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

6 comentarii

 1. Te muncesc astia si-n zilele libere. Concediu platit prinzi?

 2. Îmi aduce aminte de cnn cu mostly peacefull protests, dar orașul ardea de ziua sfântului floyd. Așa și la ruși, o „operațiune specială”, nimic ieșit din comun, doar crime de război și genocid.

 3. Asa cum au facut in masacrul de la Katyń, iar la capatul lui aprilie strangeau buldozere cu litera Z in jurul memorialului si amenintau ca il distrug, in timp ce in 2020 au scos placile de pe cladirea NKVD din Tver pe care scria ce s-a intamplat, au schimbat din nou povestea si mint ca defapt nazistii i-au executat, asa ca sa stiti cu cine avem de a face.

  Cum spunea Stanisław Żaryn, purtator de cuvant al ministrului coordonator al serviciilor speciale din Polonia: „Provocarea care are ca tinta cimitirul din Katyn este parte a actiunilor agresive impotriva Poloniei. Ne acuza fals pe noi ca am distrus mormintele soldatilor sovietici din Polonia, lucru care nu s-a intamplat. Moscova ameninta cimitirul in care victimele masacrului de la Katyn sunt ingropate, genocid comis la ordinele Kremlinului.

  Au incalcat alte granite, a spus Żaryn, adaugand ca razboiul din Ucraina ne-a arata ca Rusia este un stat bandit care foloseste teroarea, agresiunea si crime socante impotriva altor state si natiuni.”

  • Tu crezi că ursul când iese din hibernare este un miel ?E tot urs dar mai fioros că i flămând si dacă vrei să i vii de hac să o faci toamna când ii sătul nu primavara.

 4. imediat la televiziunea de propaganda a dictaturii Putin o sa apara o stire cum ca acestia, de fericire ca vor fi eliberati, s-au impuscat singuri!

 5. rusii raman cea mai scarboasa natie de pe planeta asta. exact asa cum ne-au povestit bunicii nostri. pentru rusi nu s-a schimbat nimic, tot primitivi au ramas, tot mincinos, tot barbari, tot tupeisti, tot hoti.
  sunt dezamagit de guvernul nostru ca nu face nimic pentru armata ucraineana, dar acum ca suntem in 2022, putem ajuta chiar de la distanta prin donatii catre armata ucraineana. macar in felul asta sa simt ca lovesc si eu cumva in nenorocitii astia de rusi.