G4Media.ro

Săptămâna viitoare 500 de tablete, cu abonament la internet timp de 2…

Săptămâna viitoare 500 de tablete, cu abonament la internet timp de 2 ani, vor fi donate elevilor de liceu din comunităţi dezavantajate de Universitatea de Ştiinţe Agronomice din Bucureşti

Universitatea de Științe Agronomice și Medicină Veterinară din București (USAMV), prin Fundația USAMV, anunţă că va dona elevilor liceelor din comunități dezavantajate, un prim lot de 500 de tablete conectate la internet, cu abonament inclus, săptămâna viitoare, potrivit unui comunicat al ministerului Educaţiei primit de Edupedu.ro. USAMV anunţă că abonamentul va fi susţinut de instituţie timp de 2 ani.

În cadrul acestui parteneriat, Ministerul Educației și Cercetării va identifica împreuna cu USAMV București liceele în care susținerea învățării la distanță este necesară. Astfel, un prim lot de 500 de tablete va fi livrat săptămâna viitoare.

 

 

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

4 comentarii

  1. poate vor dona si fratii micula, capitalistii de suflet ai iliescului, dupa ce ne-au praduit de o jumatate de miliard de euro cu mana statului roman, cate un capac folosit de futti fesh.

    de micula nu vorbest daiene ? ce-ti mai face fratiorul ? tot la psd ?

  2. De către cine sunt „dezavantajate” aceste comunități?

  3. Când eram io tânar, tableta trebuia sa aiba în preajma un ROUTER wifi. Sunt prinse si astea, cu conectare cu tot, în donatie? Sau domnu’ rector e iar în campanie electorala?