G4Media.ro

SANITAS anunţă că a strâns deja 50.000 de semnături pentru declanşarea grevei…

SANITAS anunţă că a strâns deja 50.000 de semnături pentru declanşarea grevei în Sănătate şi Asistenţă Socială / Data limită de strângere a semnăturilor este 18 ianuarie

Federaţia SANITAS din România anunţă, miercuri seară, că a strâns deja 50.000 de semnături pentru declanşarea grevei în Sănătate şi Asistenţă Socială, termenul limită fiind 18 ianuarie, anunță News.ro.

”Astăzi, 10 ianuarie 2024, la o primă evaluare, Consiliul Naţional SANITAS a constatat că s-au strâns deja aproape 50.000 de semnături pentru deschiderea Conflictului Colectiv de Muncă în Sănătate şi Asistenţă Socială. Suntem hotărâţi să mergem până la capăt: GREVA GENERALĂ”, anunţă, miercuri seară, sindicaliştii SANITAS.

Aceştia precizează că data limită este 18 ianuarie.

Strângerea de semnături a demarat în 18 decembrie, atât în rândul sindicaliştulor SANITAS, cât şi în rândul celor înscrişi în Federaţia Solidaritatea Sanitară – cele două federaţii reprezentantive din sistem.

Preşedintele Sanitas Bucureşti, Viorel Huşanu, a afirmat, luni seară, că mişcările de protest din sistemul sanitar vor ajunge la grevă, dacă pe data de 18 ianuarie se va constata că sunt strânse destule semnături, astfel încât greva să nu fie declarată ilegală şi să fie făcută degeaba.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

1 comentariu

  1. Faceți grevă și apoi votați cu Psdpnl !