G4Media.ro

Samsung şi-ar putea prezenta primul inel inteligent în cadrul MWC 2024

sursa foto: captura video

Samsung şi-ar putea prezenta primul inel inteligent în cadrul MWC 2024

Ediţia din 2024 a celui mai important târg de dispozitive mobile şi reţelistică, Mobile World Congress, târg la care Samsung ar putea aduce primul său smart ring, începe luni, relatează News.ro.

Faptul că Samsung a lucrat în ultimii ani la un inel inteligent nu mai este demult o noutate. Zvonul circulă de multă vreme şi chiar compania a confirmat existenţa acestuia când a lansat smartphone-urile din seria Galaxy S24.

Noutatea este că acesta va putea fi văzut, în premieră, la Mobile World Congress 2024, care va debuta luni la Barcelona.

Inelul va oferi experienţe personalizate, cu ajutorul inteligenţei artificiale, spune Samsung, păstrând restul detaliilor pentru prezentarea de la MWC.

Cu aceeaşi ocazie, producătorul coreean va prezenta şi noile funcţii de sănătate ale seriei de smartwatch-uri Galaxy Watch6.

Sănătatea pare a fi unul din focusurile companie în ultima vreme. Recent, Samsung a primit aprobare în Statele Unite şi pentru o funcţie de monitorizare a apneei în somn a ceasurilor sale.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează