G4Media.ro

Salvamontiştii intervin în zona lacului Călţun din Argeș pentru recuperarea a doi…

sursa foto: Facebook/ Arhivă Serviciul Public Judeţean Salvamont Sibiu

Salvamontiştii intervin în zona lacului Călţun din Argeș pentru recuperarea a doi tineri/ O persoană a suferit o entorsă, iar cealaltă este epuizată

SPJ Salvamont Sibiu alături de SPJ Salvamont Argeş intervin în zona lacului Călţun pentru recuperarea a doi bărbaţi, unul având o entorsă a gleznei, iar celălalt suferind de epuizare. Elicopterul Smurd Mureş nu a putut interveni din cauza plafonului de ceaţă.

  • „SPJ Salvamont Sibiu alături de SPJ Salvamont Argeş intervin în zona lacului Călţun pentru recuperarea a 2 persoane. Una a suferit o entorsă la nivelul membrului inferior, iar a doua este epuizată. Victimele sunt bărbaţi de 27 si 30 de ani din Sovata. Elicopterul SMURD Mureş nu a putut interveni din cauza plafonului de ceaţă. Intervenţia este în desfăşurare”, arată o postare de duminică pe pagina de Facebook a Serviciul Public Judeţean Salvamont Sibiu.

sursa: News.ro

Citește și...

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

1 comentariu

  1. Cum, ma, sa fii epuizat la 27-30 de ani si sa mai fii si barbat pe deasupra? Pana la lacul Caltun nu e asa rupere de traseu, indiferent de unde vii.