G4Media.ro

Sălile de cinema din China se redeschid şi difuzează „Harry Potter” pentru…

Sălile de cinema din China se redeschid şi difuzează „Harry Potter” pentru a atrage spectatori

O versiune remasterizată a filmului „Harry Potter and the Sorcerer’s Stone” va rula în cinematografele chineze pentru a-i determina pe spectatori să revină la cinema, relatează News.ro.

Sălile de cinema din China se redeschid progresiv după ce au fost închise timp de mai multe săptămâni din cauza epidemiei de coronavirus.

Pentru a-i determina pe spectatori să revină la cinema, unul dintre primele filme care va fi difuzat în China va fi o versiune remasterizată în 4K şi în 3D a filmului „Harry Potter and the Sorcerer’s Stone”, potrivit Variety, care anunţă ca dată de lansare 30 aprilie. O dată care precede sărbătoarea muncii, unul dintre cele mai profitabile weekend-uri din China.

Acest anunţ vine totuşi într-un context dificil pentru industria cinematografică chineză. Cinematografele s-au închis la sfârşitul lunii ianuarie, de Anul Nou Chinezesc, lipsindu-i pe oameni de una dintre cele mai populare distracţii.

Diverse premiere de blockbustere, precum cele mai aşteptate „The Rescue”, de Dante Lam, şi „Vanguard”, noul film al lui Jackie Chan, au fost amânate.

Sursa foto: Facebook Harry Potter

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

6 comentarii

  1. mm buna idee. diseara caut pe torenti Hairy Poker . io n-am Netflix si nu cumpar ca acu se vede pixelat in europa, pe torenti e limpede

  2. Se pare că nu au tăiat HD ul,au tăiat 4k – ceea ce mi se pare normal!

    • Mie nu. Ți-au făcut reducere la abonament corespunzător cu ce nu mai primești? (Eu nu folosesc 4k, spun doar așa, ca principiu)

  3. Astia ar trebui sa fie izolati de acum incolo de intreaga planeta,dupa cat rau au produs omenirii,criminali comunisti!La fel ca si Hitler si Stalin,seful chinezilor rebuie sa fie declarat criminal si pedepsit prin izolare economica,la fel ca si dezaxatul nord coreean! Iar daca vor face vaccin,sa fie obligati sa-l dea GRATIS!