G4Media.ro

S-au aprobat indicatorii tehnico-economici pentru pasajul rutier de la Drajna, ce se…

S-au aprobat indicatorii tehnico-economici pentru pasajul rutier de la Drajna, ce se va construi de-a lungul DN21, peste calea ferată Bucureşti-Constanţa şi peste intersecţia DN3A

Ministrul Transporturilor, Lucian Bode, a apropus în ședința Guvernului de joi seara aprobarea indicatorilor tehnico-economici aferenţi pasajului de la Drajna (considerat a fi unul dintre cele mai aglomerate noduri rutiere din țară).

„După ani de aşteptări, astăzi facem un pas important înainte în eliminarea blocajelor înregistrate într-unul dintre cele mai aglomerate noduri rutiere din România. Noi vom amenaja acolo un pasaj rutier, de-a lungul DN21, peste calea ferată Bucureşti-Constanţa şi peste intersecţia DN3A. În fundamentarea necesităţii implementării acestui obiectiv am ţinut cont de media zilnică anuală înregistrată în prezent, respectiv 11.300 de vehicule pe zi. Cu menţiunea că în desfăşurarea traficului, în configuraţia actuală a infrastructurii, se înregistrează un timp de aşteptare de 30-45, chiar 60 de minute”, a argumentat ministrul Bode în ședința de Guvern.

Premierul Ludovic Orban a apreciat că proiectul reprezintă „o veste bună”, conform Agerpres. „Ultima oară am stat o oră jumătate la bariera de la Drajna”, a spus Orban.

Proiectul de hotărâre vizează aprobarea indicatorilor tehnico-economici aferenţi obiectivule investiţii „Paui dsaj denivelat superior pe DN21, km 105+500, judeţul Călăraşi”.

 

Sursa Foto: CNAIR

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

1 comentariu

  1. inca un viitor muzeu

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.