G4Media.ro

Rusia: Un locuitor din regiunea Tiumen a primit subvenția pentru facturile de…

Wikipedia, De la Банк России - http://cbr.ru/bank-notes_coins/coins/, Domeniu public, https://commons.wikimedia.org/w/index.php?curid=4581477

Rusia: Un locuitor din regiunea Tiumen a primit subvenția pentru facturile de utilități – o copeică pe lună

Autoritățile din orașul Ishim, regiunea Tiumen, au alocat o subvenție în valoare de o copeică unui locuitor pentru plata utilităților. Reclamantul, care a dorit să rămână anonim, a publicat o copie a deciziei administrației orașului pe canalul de telegrame Ishim per Podslusheno, scrie publicația 7 × 7, citată de meduza.io.

În răspunsul administrației se spune că autoritățile sunt de acord să îi ramburseze cetățeanului o copeică pe lună din ianuarie până în iunie 2023. În total, șase copeici. O rublă rusească valorează 0,0662 lei.

Solicitantul a mulțumit administrației pentru „un ajutor atât de ireal”. Potrivit acestuia, el plătește zece mii de ruble pe lună pentru utilități.

Tarifele pentru serviciile de utilități din Rusia au fost din nou majorate la 1 decembrie 2022. Ministerul Dezvoltării Economice a susținut că nivelul maxim de indexare a tarifelor pentru locuințe și servicii comunale pentru populația din țară nu va depăși 9%. Potrivit unui sondaj de opinie publică din decembrie, o treime dintre ruși au remarcat o creștere vizibilă a prețurilor pentru locuințe și servicii comunale.


 

 

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

5 comentarii

  1. Nu mai are Rusia bani sa plateasca subventii la utilitati? Operatiunea speciala costa prea mult?
    Si mai vroiau sa mareasca armata la 1.5 milioane. 🤣🤣🤣

  2. copeica era pentru trolacoviciu care mi fura nick u f.m.m dă carpa muscala…‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️😂😂😂😂😂😂😂…f.raieru care da cu kind reminder lu putler…🤣🤣🤣🤣🤣🤣

  3. Niciun troll rus nu a venit să ne explice cum copeica e valută forte si dolarul colapseaza, eu nu ma mai joc!!! 😒😒😒 Nu mai este nicio distracție să citești comentariile!

  4. Eu nu știu d’astea. Eu mă raportez la Leva Bulgărească forte..🥇 😏 🌶

  5. Crede ca-i smecher, isi permite ironii si sarcasme cu noi?!?
    La puscarie cu el. 10 ani, nu chiar 15, cum ar merita, de fapt.