G4Media.ro

Rusia, nemulțumită că Moldova nu a blocat importurile de grâu din Ucraina

Sursa foto: Twitter / MFA Russia

Rusia, nemulțumită că Moldova nu a blocat importurile de grâu din Ucraina

Purtătoarea de cuvânt a diplomației rusești, Maria Zaharova, a atacat din nou, autoritățile de la Chișinău, pe care le critică acum pentru faptul că au renunțat la interdicția privind importul de grâu ucrainean, potrivit deschide.md.

”Prețurile la grâu în R. Moldova au scăzut sub costul de producție după decizia sa de a renunța la interdicția de import din Ucraina. Actualele autorități de la Chișinău, care dețin pașapoarte românești, distrug R. Moldova pas cu pas. Moldovenii sunt prizonierii regimului, care face tărăboi. Un nou proiect al Occidentului duce la un nou colaps” a scris Zaharova, pe canalul său de Telegram.

Ministrul moldovean al Agriculturii, Vladimir Bolea, a declarat anterior că interdicția importurilor de cereale din Ucraina nu ar rezolva problemele agricultorilor din R. Moldova, ci ar atrage după sine probleme suplimentare.

Potrivit acestuia, aplicarea interdicției de import pentru cerealele ucrainene ar atrage după sine interdicții din partea autorităților de la Kiev pentru exportul de fructe și legume din R. Moldova.

 

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

1 comentariu

  1. Deci ungurii și polonezii sunt băieți buni! 😏