G4Media.ro

Rusia convoacă ambasadorii din Germania, Danemarca și Suedia în legătură cu investigația…

Sursa foto: Twitter / Forsvaret (@forsvaretdk)

Rusia convoacă ambasadorii din Germania, Danemarca și Suedia în legătură cu investigația europeană privind gazoductele Nord Stream: „Moscova nu recunoaște niciun «pseudo-rezultat» al anchetei”

Rusia i-a convocat la Moscova pe ambasadorii Germaniei, Danemarcei și Suediei în legătură cu investigația europeană privind scurgerile de la gazoductele Nord Stream, potrivit presei de stat ruse TASS, citată de CNN.

„Moscova nu recunoaște niciun «pseudo-rezultat» al anchetei privind urgența de la Nord Stream dacă specialiștii ruși nu participă la aceasta”, a declarat Ministerul de Externe, potrivit TASS.

Țările europene investigau luna trecută scurgeri inexplicabile la două gazoducte rusești care trec pe sub Marea Baltică, în apropierea Suediei și Danemarcei – infrastructură aflată în centrul unei crize energetice de la invazia Rusiei în Ucraina.

Mai mulți oficiali europeni au declarat că sabotajul pare a fi cauza probabilă, în timp ce Rusia, care a construit rețeaua, nu a exclus această ipoteză.

Ministerul rus de Externe a primit informații despre „implicarea Statelor Unite în ancheta privind incidentele de la Nord Stream”, a adăugat TASS.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

1 comentariu

  1. Hai tovarăși că s-a prins toată lumea că dați drumul la gazele pe care altfel erați nevoiți să le ardeți la voi 😂😂😂😂😂😂😂