G4Media.ro

Rusia cere ambasadei SUA la Moscova să înceteze răspândirea de „știri false”…

Sursa foto: Twitter / Russian Embassy in the USA

Rusia cere ambasadei SUA la Moscova să înceteze răspândirea de „știri false” privind „operațiunea specială” din Ucraina și amenință că va expulza diplomați americani implicați în „activități subversive”

Rusia a cerut ambasadei SUA la Moscova să înceteze să mai răspândească ceea ce Moscova consideră știri false cu privire la operațiunea sa militară din Ucraina și a amenințat că va expulza diplomați americani, relatează agenția de presă TASS, citată de Sky News.

Citând o sursă de rang înalt din Ministerul rus de Externe, TASS a declarat că o notă oficială a fost transmisă ambasadei SUA la Moscova, avertizând-o că diplomații americani implicați în ceea ce a numit „activități subversive” vor fi expulzați.

Relațiile dintre Washington și Moscova sunt în prezent aproape de – dacă nu chiar la minime istorice.

Iar luna trecută, noul ambasador al Statelor Unite în Rusia, Lynne Tracy, a fost huiduită de o mulțime de oameni care scandau în timp ce intra în Ministerul rus de Externe din Moscova pentru a-și prezenta acreditările diplomatice.

Statele Unite au răspuns la invazia Rusiei în Ucraina prin furnizarea de armament Kievului – care va include în curând și tancuri de luptă principale – și prin impunerea unei serii de noi sancțiuni economice împotriva Rusiei, toate acestea în colaborare cu aliații occidentali.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

5 comentarii

  1. Care informații false? Rusia se chinuie din august 2022 să captureze Bahmut, se vede din satelit. Ce e de ascuns?

  2. Mie, personal, razboiul pornit de Rusia, cei 45 de ani ai Romaniei sub dominatia rusa si intreaga istoria a Rusiei nu mi-a provocat decat dispret si scarba fata de natia rusa.

  3. Ce au adus bun rusii in lumea asta in afara de melteneala? Ca vad ca pana una alta chiar si cei mai infocati trolli sovietici, folosesc NUMAI si NUMAI tehnologia „occidentului decadent”, procesoare AMD/Intel, sisteme de operare Windows sau iOS, telefoane cu Android Google, internet inventat de americani, etc. etc. Si sa nu mai vorbim si de industria de „entertainment”, doar nu credeti ca gun.oaie.le gen Florin Riki si altii ca ei se uita la filme rusesti….

  4. Trolii trebuie sa foloseasca doar ce e made in Rusia. O sa li se taie pofta in maxim 2 zile.

  5. 🤯🤯🤯🤯🤯🤯🤯🤯…atata poate betivu ruznac…🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣…muscalii au invadat planeta cu minciuni grosolane… dezinformari, manipu.lari, subversiuni …inainte de cr.imele si vi.olurile din ucraina…au interzis in rusiastan bbc, facebook, twitter , DW etetc…au nenoro.cit jurnalisti…au inchis oameni si copii nevinovati pentru ca si au permis sa critice abuzurile putleristilor…da se plang de activitatile ,, subversive,, ale presei si lumii libere….‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂