G4Media.ro

Royal Albert Hall, una dintre cele mai importante săli de concerte din…

Royal Albert Hall, una dintre cele mai importante săli de concerte din lume, s-ar putea închide din cauza regulilor de distanțare socială

De când Regina Victoria i-a deschis prima dată porțile, Royal Albert Hall a fost o bijuterie în coroana culturală britanică. Dar celebra casă a balurilor se confruntă astăzi cu închiderea, într-o “tragedie pentru națiune”, după ce regulile impuse de criza Covid-19 vor face imposibilă rămânerea acesteia pe linia de plutire, în același timp cu respectarea condițiilor de siguranță, notează jurnaliștii The Telegraph, într-un articol despre iminența închiderii Royal Albert Hall, una dintre cele mai importante și renumite săli de concerte din lume.

Craig Hassal, managerul faimosului edificiu londonez, a anunțat, în cadrul unui interviu, că Royal Albert Hall nu va mai putea funcționa pe viitor dacă va trebui să respecte impunerea unei distanțe de doi metri între spectatori. Acest lucru ar însemna ca doar 30% din capacitatea sălii să mai poată fi folosită, lucru care ar scădea drastic veniturile.

Sursa foto: www.royalalberthall.com

De asemenea, restaurantele și cafenelele din interior vor trebui să rămână închise, eliminând o altă sursă importantă de venit, a mai precizat Craig Hassal, managerul Royal Albert Hall.

Managerul a transmis că celebra sală de concerte se află într-o situație financiară disperată și că există iminența închiderii acesteia.

Sursa foto: Facebook/ Royal Albert Hall

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.