G4Media.ro

Ronaldinho, Bebeto şi Cafu vor juca într-un meci caritabil pe Maracana pentru…

Sursa foto: stadiumguide.com

Ronaldinho, Bebeto şi Cafu vor juca într-un meci caritabil pe Maracana pentru victimele inundaţiilor din sudul Braziliei

Foste glorii ale fotbalului brazilian, precum Ronaldinho, Bebeto şi Cafu, vor juca din nou, duminică, în cadrul unui meci caritabil pe legendarul stadion Maracana din Rio de Janeiro, pentru a strânge fonduri pentru victimele inundaţiilor care au devastat sudul Braziliei, informează lefigaro.fr, citat de News.ro.

Pe teren vor fi prezenţi şi artişti precum Belo şi Wesley Safadao.

Una dintre echipe va fi antrenată de actualul selecţioner al Braziliei, Dorival Junior, iar cealaltă de unul dintre predecesorii săi, Mano Menezes, originar din statul Rio Grande Sul, devastat de inundaţii.

„Am avut ocazia să ridicăm trofeul de campioni mondiali, acum vom ridica Cupa Solidarităţii”, a declarat Cafu, în vârstă de 53 de ani, care a câştigat titlul suprem în 1994 şi 2002, pentru site-ul Globo Esporte.

„Vreau să-i invit pe toţi brazilienii să ia parte la acest lanţ de solidaritate pentru fraţii noştri din Rio Grande do Sul. Avem nevoie de sprijinul tuturor”, a declarat Dorival Junior într-o înregistrare video postată pe reţelele de socializare de Confederaţia braziliană de fotbal (CBF).

Meciul este organizat de TV Globo, cel mai urmărit canal din ţară, care îl va transmite în direct.

Fondurile strânse vor fi donate asociaţiilor care îi ajută pe cei afectaţi de inundaţiile soldate cu 161 de morţi şi 82 de dispăruţi, potrivit ultimelor cifre oficiale.

Peste 580.000 de persoane au fost nevoite să îşi părăsească locuinţele din cauza inundaţiilor.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...