G4Media.ro

Romgaz se pregătește de exploatarea sondei 250 Noul Săsesc, din județul Sibiu

Sursa foto: Romgaz / Facebook .

Romgaz se pregătește de exploatarea sondei 250 Noul Săsesc, din județul Sibiu

Romgaz alocă peste 11 milioane de lei pentru lucrări pregătitoare provizorii, foraj şi probe de producţie la sonda de exploatare 250 Noul Săsesc, potrivit unui anunţ publicat pe site-ul de licitaţii publice.

Contractul, în valoare estimată de 11,213 milioane de lei, va fi atribuit prin licitaţie deschisă, pe criteriul preţului cel mai scăzut.

„Sonda va fi amplasată în extravilanul comunei Laslea, judeţul Sibiu. Amplasamentul sondei este prevăzut lângă un drum de exploatare existent (Dc 3802), iar accesul la obiectiv se va face din DJ 143A (km 2+977, partea dreaptă) pe drumul Dc3802, în direcţia V, spre locaţia sondei 250 Noul Săsesc”, se spune în anunţ.

Achiziţia nu implică încheierea unui acord-cadru şi nu intră sub incidenţa acordului privind achiziţiile publice.

Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 9 ianuarie 2023, ora 15:00. Ofertele sau cererile de participare trebuie depuse în limba română.

Data de deschidere a ofertelor este 9 ianuarie 2023, ora 15:00.

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

Citește și...

1 comentariu

  1. Daca Romgaz accelera exploatarea zăcământului de gaze de la Caragele, acum nici nu mai visam de importuri de gaz, am fi avut suficient gaz și pentru Moldova! Să nu mai zic că PSDistii au frânat tot ce înseamnă exploatatii noi de gaze prin legea offshore a lui Dragnea (se știe de ce, au făcut jocurile rușilor; ați auzit vreun PSDist să critice războiul lui Putin?) iar noi licitații pentru perimetre de explorat nu au mai fost organizate de decenii!!!