G4Media.ro

ULTIMA ORĂ Romgaz a depus o ofertă pentru cumpărarea ExxonMobil România, care…

ULTIMA ORĂ Romgaz a depus o ofertă pentru cumpărarea ExxonMobil România, care deține 50% din proiectul de exploatare a gazelor de la Marea Neagră

Romgaz a depus miercuri o ofertă angajantă de a prelua subsidiara românească a ExxonMobil, companie care deține o participație de 50% din proiectul Neptun Deep de exploatare a gazelor naturale de la Marea Neagră, arată un anunț al companiei publicat pe Bursă.

„Consiliul de Administrație al S.N.G.N. Romgaz SA a avizat în data de 30 martie 2021 oferta angajantă de cumpărare a tuturor acțiunilor emise de (reprezentând 100% din capitalul social al) ExxonMobil Exploration and Production Romania Limited, care deține 50% din drepturile dobândite și obligațiile asumate prin Acordul de concesiune pentru explorare, dezvoltare și exploatare petrolieră în perimetrul XIX Neptun Zona de Apă Adâncă”, arată anunțul companiei. Restul participației de 50% este deținut de OMV Petrom S.A.

Oferta angajantă de cumpărare a fost transmisă către ExxonMobil Upstream Business Development în data de 30 martie 2021.

Citește integral pe economedia.ro

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

2 comentarii

  1. De ce???? Să se descurce muricanii. Le dăm bani pentru ce.

  2. Romgaz este controlat de mogulul Gabriel Comanescu care vrea sa controleze toti banii companiei.