G4Media.ro

Românii sunt mai îngrijoraţi de creşterea preţurilor decât de războiul din Ucraina,…

Sursă foto: Unsplash

Românii sunt mai îngrijoraţi de creşterea preţurilor decât de războiul din Ucraina, arată un sondaj CURS

Românii sunt mai îngrijoraţi de creşterea preţurilor la alimente, la energie, electrică şi la gaze decât de războiul din Ucraina, relevă datele unui sondaj CURS.

Potrivit sondajului, 53% dintre români sunt îngrijoraţi de creşterea preţurilor la alimente, la energie electrică, la gaze şi la alte bunuri, în timp ce numai 18% dintre ei sunt îngrijoraţi de războiul din Ucraina.

Pe locul al treilea se află corupţia, care reprezintă motiv de îngrijorare pentru 9% dintre cei chestionaţi.

Un procent de 6% sunt preocupaţi de starea de sănătate a populaţiei şi implicit de funcţionarea spitalelor, iar 5% de criza politică şi de certurile între partide.

De asemenea, 3% sunt îngrijoraţi de continuarea pandemiei, 2%, de starea învăţământului, 1% de starea agriculturii si 1% de situaţia pădurilor.

Sondajul a fost realizat la comanda PNL în perioada 28 martie – 11 aprilie, pe un eşantion probabilist, multistadial, stratificat, de 2.750 de repondenţi în vârstă 18 ani şi peste, faţă-în-faţă, la domiciliul respondenţilor. Marja maximă de eroare la nivelul întregului eşantion: +/-1,9% la un nivel de încredere de 95%.

sursa: News.ro, Sursă foto: Unsplash

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

8 comentarii

  1. La roman matzul vorbeste!

  2. Nu era nevoie de un sondaj pentru asta. Este valabil oriunde in lume, daca războiul nu este pe teritoriul tau.

  3. Mulți din păcate si-au vândut viitorul pe ulei si zahăr. Oportunism , lipsa de educație si inconstienta.

  4. ‘ce daca sunt masacrati oameni langa noi, ‘ce daca exista un pericol real sa intre rusii peste noi? zahar si ulei sa avem. sa putem sa mentinem cate 30 de kile de sunci pe noi, motorina sa avem sa bagam bmw-ul din ’97 cu volan pe dreapta, si viata e frumoasa. in rest, poa; sa fie prapad. noi sa fim, noi si familiile noastre

  5. Armata rusă e praf, deci nicio grijă.

  6. CUR-S — maculatura sovietica de sters la …

  7. De ce? Simplu: majoritatea nici macar nu pot situa Ucraina pe harta.

  8. E drept ca multi au venituri mici, si au motiv sa fie preocupati. Dar si egoism cat cuprinde. Stimulat de panaramele de televiziuni romanesti. Pentru ca oricat de mult ar fi afectati de scumpiri nu trec prin ce se sufera intr-un razboi. Sunt oameni care stau in beciuri fara sa se spele de o luna. Daca au apa de baut e bine. Si daca sunt femei si dau rusii peste ele nu mai vorbesc. Nu mai intrebam ce au de mancare. La noi de Paste o sa fie invazie de pajisti pline de gratare si manele