G4Media.ro

România a bifat 18 jaloane din PNRR, din cele 21 de îndeplinit…

România a bifat 18 jaloane din PNRR, din cele 21 de îndeplinit până la finalul anului. Vîlceanu: Am reușit să atingem toate jaloanele care au depins de Guvern. Sunt trei jaloane încă în discuție între BEI și BERD

România a îndeplinit 18 din cele 21 de jaloane care trebuiau atinse până la finalul anului, potrivit obiectivelor stabilite prin Planul Național de Redresare și Reziliență (PNRR), a anunțat Dan Vîlceanu, ministrul Investițiilor și Proiectelor Europene. El a precizat că Guvernul a îndeplinit toate obiectivele care țineau de instituție, cele 3 jaloane rămase fiind acum o discuție între Fondul european de investiții și BERD.

„Referitor la jaloanele pe care le aveam de atins pentru decembrie 2021, am reușit să atingem toate jaloanele care au depins de Guvernul României. Sunt 3 jaloane care reprezintă o discuție între BERD și FEI, nefinalizată. În momentul în care, la nivel de comisie, vom avea finalizată această discuție și ne vor fi puse la dispoziție aceste acorduri de contribuție, atunci vom putea să atingem și aceste jaloane. Dar nu sunt jaloane care să fi ținut de Guvernul României”, a spus ministrul.

Vîlceanu a anunțat că au fost șapte jaloane „închise” în ședința de astăzi a Guvernului, respectiv:

Citește integral pe economedia.ro

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

13 comentarii

 1. de pe 24 dec pana pe 30 dec, luand in calcul pauza de la craciun, ei au crescut nr de obiective indeplinite de la 3 la 18 :)))))))

  9 ministri intr- o luna fac un copil :))))0

  ce incompetenti sinistri

 2. Jaloane sunteti voi si cu mafiotii din spatele vostru..

 3. @A310,cum ticalosi si diabolici ….? Pana mai ieri erai trup si suflet cu PNLSD( partidul national liberal social democrat) . S-a rupt prietenia de cand si-au atins scopul si nu mai platesc postarile ,asa-i ?

 4. Până nu ne spune unu de pe la comisia europeană că din 21 sunt 21 rezolvate, nu vă crede nici naiba că nu mințiți cum sunteți voi obișnuiți. Ne-am săturat de minciunile voastre.

 5. De la jalon până la destinație e cale lungă!
  Românul nu e în stare de cursă lungă!

 6. Ăștia guvernează țara sau ating jaloane puse de Înalta Poarta?

 7. Degeaba, dacă nu există si o evaluare calitativă a proiectelor (livrabilelor).

  “Strategiile” acelea, imaginate de pseudoexperti pe bani mulți, rămân hârtii de șters la c.ur! Exact asta sunt in absența unui sistem de execuție a strategiei realizat de experți certificați in sisteme strategice!

 8. Adică porcu chiar se îngrașă in ajun?

 9. @Eu sunt , in cazul in care puteti sa fiti putin nepartinitor , cum va explicati faptul ca , România a închis anul 2019 cu o datorie externă totală de 106 mld. euro (sursa BNR) , iar datoria externă totală a României a crescut în primele zece luni ale anului 2021 până la 132,63 miliarde euro , si nimeni nu prezinta un document prin care sa explice cum au fost cheltuiti aceste miliadre . In Decembrie ’89 a fost declansata distrugerea Romaniei din toate punctele de vedere .
  După evenimentele din decembrie 1989, Anghel Rugină a revenit în România și a propus un plan de refacere și stabilizare economică, monetară și financiară pentru a realiza un „miracol economic”, pe care el îl credea posibil. El propunea instaurarea unui sistem de economie socială liberă, cu o monedă de argint convertibilă în relațiile cu străinătatea și convertibilă în diferite produse naționale pe piața internă, care reprezenta, în opinia sa, calea de ieșire din criză și de renaștere economică a României. Acest plan a fost respins de TICALOSII care formau guvernul la aceea data , si tot ce a urmat de catre absolut toti , a fost DISTRUGEREA Romaniei , si transformarea ei intr-o colonie .

 10. 10 hours. The clock is ticking.